2777
2789
عنوان

بیکاری شوهرم خسته شدم

1367 بازدید | 59 پست

بچه ها من تو خوزستان بندر ماهشهر زندگی میکنم اونجا شرکت زیاد هست ولی باید پارتی کلفتی داشته باشی بیارنت سرکار حتی کار کارگری هم آشنا میخاد شوهرم خیلی داره تلاش میکنه فقط کار بنایی اینجا آشنا نمیخاد که اونم درآمد خوبی نداره برای کار حتی واسه شهرداری اداره‌ها همه جا رفت برای کار نامه از امام جمعه شهرمون برد ولی بی فایده هست همش میگن نیرو نمیخوایم همشم دروغ اگه آشنا بود زود استخدام میشد واقعا خسته شدم خانواده شوهرم هم دو سه تا حقوق دارن هم حقوق بازنشستگی پدر شوهرم هم زمین کشاورزی دارن خرما و بامیه اینا میفروشن هرسال خواهر شوهرم معلم هست میگن نداریم و تا الان هیچ کمکی به ما نکردن شوهرم هم چیزی نمیگه بشون اینقدر منو دق میده همش واسه خواهرای ترشیدش مونده هرچی دارن آشنا هم زیاد دارن برا کار ولی بهش اهمیت نمیدن بخصوص مادرش واسه کسی رو نمیندازه برا کار شوهرم داییای شوهرم همشون تاجرن ولی خیلی بی اهمیته همش نگران دختراشه و اینم بگم داداشم با دختر خواهر شوهرم ازدواج کرده خواهر شوهرم  هم اشنا و پارتی کلفت چندجا دارن ولی میره داداشم رو معرفی میکنه برا کار اسم شوهرمو نمیاره اگرم بیاره اهمیت نمیده بیشتر دنبال کار خوب واسه داداشم هستن اینقدر ناراحت میشم شما بودین چه رفتاری با خواهر شوهرتون داشتین واقعا منو شوهرم کسیو نداریم شوهرم چندبار خواهرشو دعوا کرد سر این موضوع بهش میگه بجای اینکه منو واسه کار معرفی کنی میری اسم اونو میدی و واسش تلاش میکنی پس کی پشت منه اگه خواهر برادرم خانوادم برام کاری نمیکنن از این طرف نمیدونم کجا بریم که کار باشه و مهاجرت کنیم خونه ای که هستیم هم زیاد قیمتش بالا نیس بریم شهر دیگه اصلا هم نمیدونیم کجا بریم که کار باشه 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

انشالله یه کار خوب گیرش بیاد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم لیاقت نداری

بدون خیلی بیشعوری که به هم جنس خودت میگی ترسیده

بی عرضگی همسرت رو پای بقیه نذار

مگه همه پشتوانه دارن

ادم پرتوقع

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

خواستم بهت حق بدم و همدردی کنم ولی تا تهش نخوندم . ینی چی ب خواهراش میگی ترشیده!!!

ضمنا از قدیم گفتن

گویند پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل 

چون وضع اونا خوبه ک نباید وظیفشون بدونید کمک کنن

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

شما هم لیاقت نداریبدون خیلی بیشعوری که به هم جنس خودت میگی ترسیدهبی عرضگی همسرت رو پای بقیه نذارمگه ...

اینقدر راحت به یکی نگو بی عرضه 

وقتی توی شرایط طرف نیستی 

و اصلا هم از استخذامی ها و حقوق ها خبر نداری 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

چکی جنس بیاره بفروشه بعد پولشو بده

مثلا مواد غذایی یا ابمیوه شرکتی و اینا(شما تو شهر گرمسیر هستید ابمیوه فروش خوبی میتونه داشته باشه)

اینطوری به مرور کارش رونق میگیره دست و بالتون باز میشه ایشالا