2777
2789
عنوان

تب بالا

83 بازدید | 19 پست

دخترم تقریبا چنروز دیگه دوسالش  میشه 24ماه

وزنش11ونیم

تب کرده ازساعت هفت

تاعصری دکترش نیست

یه شیاف زدم براش پابین نیومد پاشویه کردم یساعت بعد یه قطره چکان پاراکید دادم پاشویه کردم کمی امد پابین

دوزشون بلذ نیستم که اثر نکردن

کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون 

اگه با دارو نمیاد پایین پیاز رو حلقه کن بذار کف پاش جوراب بپوشون زود میاد پایین.یه دستمال با گلاب تو بزن بذار زیر سینه سمت راستش کبدش رو خنک می‌کنه تبش پایین میاد.دستمال نمدار بذار رو سرش.با آب نمک پاشویه ش کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه با دارو نمیاد پایین پیاز رو حلقه کن بذار کف پاش جوراب بپوشون زود میاد پایین.یه دستمال با گلاب تو ...

اگه۳۸باشه اینکارو کنم؟خوابید قبلش پاشویه کردم گلاب ندارم پیاز دارم چند درجه باشه ویاز بزارم ساعت هفت شیاف۱۲۵استامینوفن دادم ساعت هشت یه قطره چکانپاراکید نمیدونم دوزش درست یانه

اگه۳۸باشه اینکارو کنم؟خوابید قبلش پاشویه کردم گلاب ندارم پیاز دارم چند درجه باشه ویاز بزارم ساعت هفت ...

سی و هشت که زیاد بالا نیست من شیاف زیاد استفاده نکردم نمیدونم ولی بنظرم زیاد و پشت هم دادی فاصله داروها باید حداقل چهار ساعت باشه حالا نمیدونم در مورد شیاف هم صدق کنه یانه!پیاز که ضررری نداره بذار کف پاش

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سی و هشت که زیاد بالا نیست من شیاف زیاد استفاده نکردم نمیدونم ولی بنظرم زیاد و پشت هم دادی فاصله دار ...

اخه یبار دکترش وقتی۱۸ماهش بود گفت اکع با قطره پایین نیومد یساعت بعد شیاف یا ایبوپروفن من اول شیاف دادم چون خواب بود بعد یساعت پاراکید

نمیدونم ضرر دارع یانع ولی ترسیدم تبش بالا بود ۳۹بود

الان شدع۳۶و۶خداروشکر

اکع رفت بالا خدایی نکرده پیاز میدم جای دارو

حالا عذاب وحدان گرفتم دچزش زیادنداده باشم😭

اخه یبار دکترش وقتی۱۸ماهش بود گفت اکع با قطره پایین نیومد یساعت بعد شیاف یا ایبوپروفن من اول شیاف دا ...

اشکال نداره..من چن روز پیش بچم مریض بود در حین سرم که چن تا آمپول ریختن داخل سرم شیاف هم گفتن براش گذاشتم بروفن هم دادم چون تبش بالا بود...

اشکال نداره..من چن روز پیش بچم مریض بود در حین سرم که چن تا آمپول ریختن داخل سرم شیاف هم گفتن براش گ ...

بروفن با معدع خالی دادین یا قبلش چیزی

چنسالشه دوز بروفن چقده

بنظرت اکه یساعت ببعد توخواب تبش رفت الان بالا چکارکنم براش بهتره

زیاده روی نیست فقط باید تبش کنترل بشه

اگ یساعت دیگه هم یهو تبش رفت بالا باتوجه ب فاصله داروها که داذم هفت و هشت باید بازم دغرو بدم؟؟؟دختر من یکم سخت  نب میکنه کلا از واکسن ۱۸ماهکیش فهمیدم

اخه یبار دکترش وقتی۱۸ماهش بود گفت اکع با قطره پایین نیومد یساعت بعد شیاف یا ایبوپروفن من اول شیاف دا ...

نه خب نترس من میگم در مورد شیاف تجربه ندارم اگه دکتر گفته که مشکلی نیست.چیزی نیست نگران نباش.اگرم بعد چهار ساعت باز بالا رفت داروش رو بده نیومد پایین پیاز هم بذار