2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها،خب بازم برادر مزاحم داری دیگه،کلا بلاکش کن ،یا خطتو عوض کن خودتو معطل یه زنگ زدن و حرف نزدن نکن، ...

مزاحم نیست مطمئنم،در ضمن من خودمو الاف این نکردم ، سی و چهار 

هیچکس اینقدر بیکار نیست که بره یک سیم کارت بگیره و با او به من زنگ بزنه حرف نزنه و به محض اینکه دوباره بهش زنگ میزنم سیم کارت از گوشیش در میارم با فاصله ۶ ماه

مزاحم نیست مطمئنم،در ضمن من خودمو الاف این نکردم ، سی و چهار هیچکس اینقدر بیکار نیست که بره یک سیم ک ...

خب حالا چون فکر می‌کنی به عشق تو رفته سیم کارت خریده میخوای چیکار کنی؟ همینجور تا سال ها منتظرش بمونی بلکم یه الو بگه 

خب حالا چون فکر می‌کنی به عشق تو رفته سیم کارت خریده میخوای چیکار کنی؟ همینجور تا سال ها منتظرش بمون ...

فکر می کنم میگه پا پیش بذار اگه جدی هستی حرف نزدن اینو شاید برسونه

دختر اینقدر سبک نیست بگه بیا منو بگیر

میگم از کجا می‌دونی اون زنگ میزنم بهت،میگی پیام بهش دادم،میگم وقتی پیامتو جواب نداده از کجا می‌دونی ...

ببخشین دیگه پیام بعدیتونو نمی توانم ریپلای کنم الان می خوام برن سر کار

میگم بصورت ناشناس علاقمو بهش در فضای مجازی رساندم ولی طوری بود که می دونه منم

در ضمن هر جواب ندادنی دلیل بر نخواستن نیست، 

ببخشین دیگه پیام بعدیتونو نمی توانم ریپلای کنم الان می خوام برن سر کارمیگم بصورت ناشناس علاقمو بهش د ...

چی بگم،بنظر من مزاحم تلفنیت اگه همون آدمیه که علاقتو بهش رسوندی،دیگه باید همونجا جوابتو میداد

بنظرم اینا دو تا آدم متفاوتن،بهترین کار اینه که اون مزاحم تلفنی رو بلاک کنی،اگه خودش باشه مجبور میشه جواب پیامتو بده یا هر کار دیگه ای