2777
2789

لطف میکنید اگر راهنمایی کنید چه وسایلی نیاز هست... آیا لازم شامپو برا خودم و بچه ببرم؟ حوله چطور؟ خوراکی چطور؟ لباس چند دست برای بچه بردارم؟ کلا چیا لازمه؟ از راهنماییتون متشکرم

منم یه بار تاپیک زدم

دو دست لباس برا بچه بردار

پوشک و پماد سوختگی و دور پیچ و پتو و کرییر و شامپو بچه دستمال مرطوب

برا خودتم لباس راحتی جلو باز سوتین شیردهی لوازم آرایش فلاسک نواربهداشتی شرت کفش راحت

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایسه نی نی خوش قدمتون😍😍😍😍

یه دست کامل لباس+یه دست کامل بیرونی

پوشک

کلاه

دستکش

پتو

قتداق فرنگی

شما

لباس واسه زمان مرخصیتون

نوار بهداشتی

من اینارو بردم 

اگه کسی رو دارید ک روز مرخصی از بیمارستان لباس واستون بیاره نبرید تا چروک نشن

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

خود بیمارستان میده فقط دودست لباس و کلاه واسه نی نیت بردار و پوشک و دستمال مرطوب

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
وایسه نی نی خوش قدمتون😍😍😍😍 یه دست کامل لباس+یه دست کامل بیرونی پوشک کلاه دستکش پتو قتداق ف ...

حوله برای خودم و نی نی لازم نیست؟ کسی ندارم باید وسایل خودمم ببرم...

حوله برای خودم و نی نی لازم نیست؟ کسی ندارم باید وسایل خودمم ببرم...

نه دوش ک نمیخایید بگیرید درسته؟؟

من با خودم بردم لباسای برگشتمولوازم آرایشی و شونه و کفش

نه دوش ک نمیخایید بگیرید درسته؟؟ من با خودم بردم لباسای برگشتمولوازم آرایشی و شونه و کفش

آخه دوش آب گرم میگیرن تو زایمان طبیعی مامای همراه میگفت برا باز شدن دهانه رحم لازمه بخاطر این میگم حوله لازم بشه

آخه دوش آب گرم میگیرن تو زایمان طبیعی مامای همراه میگفت برا باز شدن دهانه رحم لازمه بخاطر این میگم ح ...

آها به امید خدا طبیعی زایمان میکنید پس اگه اینطوره ببرید 

من سزارینی هستم حوله لازم ندارم

سلام عزیزم

من این چیزا برای بچه اولم لازمم نشد چون اینقد حالم بد بود اصلا به فکر حمام نبودم و اومدم خونه حمام کردم 

یه شبم که بیشتر نیست 

من توی سایت کارینو کیدز یه لیست خیلی خوب پیدا کردم که لینکشو برات میذارم

https://carinokids.com/وسایل-مورد-نیاز-نوزاد-در-بیمارستان

وسایل مورد نیاز مادر

· اطلاعات بیمه، فرم بیمارستان

· 1 تا 3 جفت جوراب گرم (برای قدم زدن در راهرو، قبل و بعد از زایمان)

· یک لباس بلند و گرم

· 2 عدد سوتین و پد شیردهی

· رژ مرطوب کننده لب (زیرا محیط بیمارستان بسیار خشک است)

· لوازم شخصی مانند شانه، خمیر دندان، مسواک، خوش بو کننده هوا، لوازم آرایش (در صورت علاقه)، شامپو، نرم کننده، لوسیون بدن

· عینک آفتابی

· کش مو یا گل سر

· شکلات بدون قند یا آب نبات‌های مکیدنی تا در طول بارداری دهان شما را مرطوب نگه دارد (شکلات‌های قند دار شما را تشنه تر خواهد کرد)

· خودکار و کاغذ

· تنقلات فاسد نشدنی (ممکن است پس از زایمان گرسنه باشد و کافه بیمارستان نیز تعطیل باشد)

· موبایل، شارژر، شماره تلفن افرادی که پس از زایمان می‌خواهید با آنها تماس بگیرید

· دوربین، باتری یا شارژر

· چند دست لباس‌

· بالش‌های اضافه

· لباس‌های راحت که هنگام رفتن به خانه بپوشید (همان لباس‌هایی که در 6 ماهگی به تن می‌کردید) و کفش‌هایی تخت

· حوله (حوله‌هایی که بیمارستان به شما خواهد داد کوچک و بسیار نازک خواهد بود)

· سشوار

· صابون، شامپو با مارک مورد علاقه‌تان و نوار بهداشتی (بیمارستان این لوازم را به شما خواهد داد اما اگر می‌‌‌خواهید مارک مخصوص به خود را استفاده کنید، آنها را با خود به بیمارستان ببرید)

· شیردوش (اگر تمایل دارید از آن استفاده کنید)

· کفش راحتی که ممکن است کثیف شود

· کتابی ساده و روان (به عنوان مثال مجله یا روزنامه، نه کتابی مانند «جنگ و صلح»)

· MP3 Player (آهنگ‌های مورد علاقه خود را در آن بریزید)

· روغن ماساژ