2777
2789
عنوان

فردا برای اولین بار امتحان ایین نامه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4067 بازدید | 132 پست
😂😂😂من اگه شانس داشتم اسمم شمسی بودمنم ۷صبح داشتمکامیون لامصب نمیدونم چه غلطی میکرد اونجابعد اصلا ...

خیلی خر شانسی خداییی     

وایییی  عجب چیزی خداییییییییییییی ترکیدم از خنده لامصب اون افسره فقط 

ابجیم رفته بود گفته بود دوبل پارک کن بلد نبوده رفته بود  زده بود جدول   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب نخونیا اصلا😐😐😐😐که قبول نمیشینمونه سوالاشو پیدا کن از همونا میادفکر کنم ده تا ازمونه جمعا ۳۶ ...

واقعن ؟

تازه شروع کردم کتابو بعد اون جاهای مهمی که اون اقا درس داده اونجارو میخونم 

یه اپلیکیشن هست ازمون میدی اونو  نصب کردم بزنم 

اونارو بخونم قبولم؟

یا خدا با پراید به فکر بدبخت نبودی وایییییییی موتورو اوردی پایین دیگه

اصلا پراید یه حال دیگه میده😂

جدیدا خیلی هوس ماشین باز شدن توی سرمه😅

شما اولین بار چند سالت بود سوار ماشین شدین

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏
خیلی خر شانسی خداییی وایییی عجب چیزی خداییییییییییییی ترکیدم از خنده لامصب اون افسره فقط ابجیم ...

حالا یه افسر اروم و مظلومی

اما قیافش غلط انداز بود 

وگرنه مادرش زندس😐😐😐بعد اخرش خودش میخواست با ماشین دور بزنه

نزدیک بود بزنه زیر لنگ مرد رهگذر😐😐😐😐انقد حرص خوردم

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱
واقعن ؟تازه شروع کردم کتابو بعد اون جاهای مهمی که اون اقا درس داده اونجارو میخونم یه اپلیکیشن هست از ...

نه نه تو گوگل بگرد پیدا کن نمونه سوالا و

اصلا چیز دیگه نخون

فقط همونا

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱
اصلا پراید یه حال دیگه میده😂 جدیدا خیلی هوس ماشین باز شدن توی سرمه😅 شما اولین بار چند سالت بود سوا ...

خدایی تو هوس نکن فقط 

پارسال تابستون خاهرم اومده بود مهمون شوهرش داد یادش میداد منم اونجا شروع کردم ۱۷ سالگیم

افرین شهری کتابو خوندی نمونه سوالم داشتی ؟

برا ایین نامه فقط ۴ تا پی دی اف خوندم و کتاب فقط تابلو ها بار اول بی غلط قبول شدم 

شهری هم افسر همه چیززز رو گفت انجام بده ، ی پارک دوبل براش رفتم کیف کرد قبولم کرد😂

البته اون اولین و اخرین باری بود که ماشین روندم💔😂

[QUOTE=349434907]خیلی خر شانسی خداییی وایییی عجب چیزی خداییییییییییییی ترکیدم از خنده لامصب اون ...

برا شهر ما دوتا هست یکی خیلی سخت گیره کسی با اون نمیره یکی اما اسون میگیره یه پیر مرد مهربونیه   

میگفتی که ببین خودت بلد نیستی بعد بهم میگی برو از کامیون دوبله برو

خدایی تو هوس نکن فقط پارسال تابستون خاهرم اومده بود مهمون شوهرش داد یادش میداد منم اونجا شروع کردم ۱ ...

😂بعد جالب اینجاست که راهی که من توش رانندگی میکردم حدود ۱۰۰ متر بود و جلوم تقاطع بود و مجبور بودم یه دفعه ترمز بگیرم که همین کارو میکردم😂

بابام داشت سکته میکرد😂

انقدر راهش کوتاهه که وقتی بابام هم با سرعت از اونجا رد میشد منم میترسیدم😂

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏
برا ایین نامه فقط ۴ تا پی دی اف خوندم و کتاب فقط تابلو ها بار اول بی غلط قبول شدم شهری هم افسر همه چ ...

اهان کتابو نمیخام بخونم کلا منم 

شت   چرا برون دیگه 

من شهریم مونده هنو فردا ببیم اینو چه میکنم

اهان کتابو نمیخام بخونم کلا منم شت چرا برون دیگه من شهریم مونده هنو فردا ببیم اینو چه میکنم

اگه ایین نامه هنوز ازمون ندادی خواستی پی دی افاشو میفرستم برات 

و اینکه موقع آزمون شهری یکی از دلایلی که باعث شد خوب برونم ، استرس کم بود و ریلکس بودن ، با اینکه ی اشتباه هم داشتم ولی خیلی خونسرد بودم و با دقت چیزایی ک میخواستو انجام میدادم

انشالله موفق باشی♡