2777
2789
عنوان

میشه چند نفر مهربون بیاد

53 بازدید | 11 پست

سلام وقتتون بخیر..دوستان گلم میشه واسه سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج و اینکه فردا کاری ک مد نظرمه ب خوبی پیش بره و مشکل حل بشه و داداشم خوشحال بشه صلوات بفرستین؟؟ اجرتون با سید الشهداء 

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

سلام شبت بخیر نمیشناسمت فقط پیامتا که خوندم حس خوبی گرفتم انگار که فردا همه چی عالی پیش میره و با ذوق به برادرت زنگ میزنی 

مطمئن باش عالی پیش میره و اینکه بخواب اگر کارت خوب پیش رفت فردا بهم بگو

انرژی مثبت داره فردا برات مطمئنم💗🕊

سلام شبت بخیر نمیشناسمت فقط پیامتا که خوندم حس خوبی گرفتم حسی که انگار میگه انجام میشه فردا یجوری خو ...

سلام دوست مهربونم ‌...خیلیی ممنون از انرژی مثبتی و دادین ‌‌..واقعا شما یکی از بنده های خوب خدایین..❤⚘.‌ان ان شاءالله ک حاجت روا بشی مهربون جان 🙏🏻❤⚘

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست مهربونم ‌...خیلیی ممنون از انرژی مثبتی و دادین ‌‌..واقعا شما یکی از بنده های خوب خدایین..❤ ...

ممنونم حس میکنم هیجان زده ای یکمم تو دلت خالیه و ترس کمی داری

ممنونم حس میکنم هیجان زده ای یکمم تو دلت خالیه و ترس کمی داری

حس ششمی عزیزم،،؟؟

یعنی چه گلمیعنی درست گفتم منظورت اینه

کلی پرسیدم گلم..

کلی پرسیدم گلم..

نمیدونم 🤍

فقط گاهی به بقیه کمک میکنم 

گاهیم تصور میکنم مثلا اینکه چراغا خاموشه درازکشیده و گوشیش دستشه رو به روشه نور گدشیش یکم زیاده و...🙂

گاهیم چیزای دیگه

فردا رنگ آبی بپوش یا روسری یا مانتو یا.... هرچیز کوچیک آبی اگر آبی کاروونی داری خیلی خوبهموفق باشی م ...

ممنون عزیزم.اتفاقا تازه شلوار پوشیدم ک آبی توش داره

چه عالی اگر دوست دادی فردا از یه آیتم آبی تو استایلت استفاده کن حتی اگر روسری باشه که طرح ابی داشته ...

ممنون مهربون...🙏🏻❤