٩آذر٩٩هستم مدیر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 44272 عنوان يادم افتاد ب اوايل عضويتم | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 31 پست من خيلي مودب بودم هميشه با اوناي ك غريبه هستن افعال جمع استفاده ميكنم يا گفتن تو برام خيلي سخت بودوقتي اينجا اومدم اوايل كامنت ميذاشتم خيلي مودبانه بود فعل جمع و شما …حس بدي داشتم بخام راحت باشم بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره 1403/05/23 | 01:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
٩آذر٩٩هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 44272 نه اتفاقا دلم خیلی می گیره، گاهی اشک می ریزم. اکثر تاپیک ها درباره ی مشکلاتشون وخیانت ومن خیلی غصه ش ... خب ميگم يعني سخته ادم بتونه خودشو انقد كنترل كنه هيچي نگهبالاخره مجبور ميشيم ي چيزي مينويسم مغزمون فرمان ميدهولي اوناي ك فقط ميخونن متفاوت هستن ميتونن خودشون كنترل كنن هيچي ننويسن بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره
چیچک99 عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 1097 خب ميگم يعني سخته ادم بتونه خودشو انقد كنترل كنه هيچي نگهبالاخره مجبور ميشيم ي چيزي مينويسم مغزمون ف ... بله اینم حرفیهدرست میگید 💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞