2777
2789
عنوان

دکتر جراح تیرویید خوب معرفی کنید

114 بازدید | 13 پست

من باید تیروییدمو عمل کنم ی دکتر خوب معرفی کنید لطفا هم هزینش کم باشه و هم خوب باشه .هرجا میرم میگن 80یا 70ملیون منم انقدر ندارم .لطفا کسی دکتر خوب باهزینه کم معرفی کنه

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من مامانم ماه پیش عمل کرداگر اصفهان میتونید عمل کنید معرفی کنمدکترشون فوق العاده عالیفکر میکنم ...

اگه خوب باشه میام شماره تماس میدید

سلام من مامانم ماه پیش عمل کرداگر اصفهان میتونید عمل کنید معرفی کنمدکترشون فوق العاده عالیفکر میکنم ...

واینکه بعد عنل مامانتون چطور بود وضیتش

واینکه بعد عنل مامانتون چطور بود وضیتش

بر خلاف بیمارهایی که مامانم دیده بودند (که جاهای دیگه عمل کرده بودند که بعد از عمل خونریزی و گرفتگی صدا و عفونت و کلی درگیری داشتند) نه تنها مامانم هیچکدوم از بیمارهایی که ایشون تیروئیدشون رو جراحی کرده بودند الحمدالله هیچ مشکلی نداشتند

فقط اثر داروی بیهوشی بود که اونم بعد چند روز حل میشه

اگر بخواین تا فردا براتون شماره بیمارستان رو ارسال میکنم

یه نوبت بگیرین یه روز ویزیت بشین 

حدودا ۲ روز هم بیمارستان برای عمل

تاپیک های قبل رو دیدم مثل اینکه هزینه عمل خیلی بالاست

و اینکه بیمارستان امير المؤمنین اصفهان مخصوص جانباز ها و ارتش هست اگر اشتباه نکنم و بیمه تامین اجتماعی قبول نمیکنن 

با این وجود هزینه عمل آنقدر هم زیاد نبود

اگر بخواین تا فردا براتون شماره بیمارستان رو ارسال میکنمیه نوبت بگیرین یه روز ویزیت بشین حدودا ۲ روز ...

اره ممنون میشم برام بفرستین

اره ممنون میشم برام بفرستین

سلام

ببخشید یکم دیر فرستادم

۰۳۱۳۲۲۸۶۳۲۲

۰۳۱۳۲۲۹۱۰۷۱

تلفن بیمارستان امیرالمؤمنین هست که یکشنبه ها و سه شنبه ها دکتر معصومی این بیمارستان ویزیت می‌کنند

بیمارستان کاشانی هم ویزیت می‌کنند ولی نمیدونم چه روزایی