2777
2789
عنوان

چکار کنم اعتماد ب نفس پیدا کنم

70 بازدید | 5 پست

ببین قیافه ای بدک نیستم از سطح معمول بالاتر از قیافم بار ها تعریف شده سطح اجتماعی تحصیلات خوانواده ثروت خیلی چیزا دارم قطعا ایراد ها و نقص ها یی هم دارم

ولی اعتماد ب نفس ندارم باعث میشه هیچی نداصته باشم 

همه بم گفتن 

نمیدونم چکار کنم 

اصلا تو صحبت با ادما گاهی استرس میگیرم تپق میزنم 

خجالتیم هستم و کم حرف ولی عاشق دوست شدن با ادمام فقط سختمه 😭

هر وقت اعتماد ب نفس میگیرم فک میکنم کسیم ب این فکر میکنم شاید یه خرابکاری کنم بعد ابروم بره برا چی بگیرم خودمو ریسکه میدونی فرق اعتماد ب نفسو و تکبرو نمیدونم نمیتونم بفهممش 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط وقتی اعتماد بنفس میگیری که حرف کسی واست مهم نباشه نگی الان من بهش یچی بگم اونم یچی بگه ضایع شم ت ...

نمیشه این 🫠

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بیا کمکت کنم فقط هر چی میگم رعایت 

یک از طرز فکرت شروع کن به جایی که فکر کنی الان تپق میزنی الان اشتباه میکنی و ... افکار مثبت داشته باش 

دو دائما تو خلوت خودت بگو کسی حواسش به رفتار های من نیس یا کسی به رفتارام فکر نمیکنه واقعا هم همینه مردم انقدر مشکل دارن حتی اگه حرف اشتباهی بزنی میخندن و تموم میشه میره دیگه هیشکی یادش نیس بعدا 

سه با ترست روبرو شو از محیط کوچیک شروع کن تا برسی به محیط های بزرگتر

چهار ادای ادم های با اعتماد به نفس و اجتماعی رو در بیار از یجایی به بعد میبینی دیگه ادم جدیدی شدی 

و در اخر خودت رو دوست داشته باش هر طوری که هستی 

امیدوارم مفید باشه سوالی داشتی در خدمتم