2777
2789

سه روز ورودی حیاط خونه مادرم بوی خوشی میاد بوی آرامش بوی گل، نه باغچه داره نه اهل عطر و ادکلن 

ما متوجه شدیم ولی توجه نکردیم الان هر مهمونی میاد میگه چه بوی خوشی این بو از چیه....  اینقدر آرامش بخش و خبر دارن که مادرم چقدر با ایمان همه میگن بوی فرشته هاس 

مادرم همش خونس جایی نمیره، بعد به رحمت خدا رفتن پدرم و داداشم مادرم تنها مونده، و سه سال نماز میخونه براشون، روزه، سفره صلوات، خیرات... کل زندگیش رو وقف کار خیر کرده با اینک جوان، و مدام دلتنگی و گریه، الان این بو نزدیک سالگرد از چی میتونه باشه، مثل بوی گل محمدی،دیروز بوی گلاب امشب بوی خوش تر... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خرافاتی

شما قلب تون سیاه متاسفانه و درمانی هم نداره ، من خیلی آدم مذهبی نیستم ولی باز این بو رو احساس کردم...، نمیدونم بوی خوش چه ربطی به خرافات داره، حرف رو مزه مزه کن بعد بزن، اعتقاد ندارین از صفحه من برین بیرون 

میشه به مامانت بگی برای منم دعا کنهفاتحه فرستادم برای بابات...

ممنون عزیزم، باشه حتما...میدونی مامانم از بچگی با سختی بزرگ شد، 4 تا بچه یتیم رو به سرپرستی گرفت و بزرگ کرد، موندم خدا حکمتش چی بود که هم داداشم هم پدرم با هم از دست داد، الان گفتم دارن براتون صلوات میفرستن. 

ایشون پاکن اما بی قرار .... دل شکسته و مغموم . بگید بی تابی و بس کنند ک روح عزیزانتون اذار نبینند . ...

اون پسره ک امروز دیدمش اتفاقی بینمون میوفته؟🥲میشه بگید چون یک جا دیدم جواب دادید

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️