2777
2789

بخاطر کار شوهرم باید ماشینمون صفر کنیم ماشینمون خیلی خرجش بالاس شوهرم امروز گفت  خونه رو بدیم اجاره بریم بشینیم اونجا پدرو مادرش شهرستانن پنج یا شش ماه سال اینجان رهن خونمون تقریبا هفتصد هشتصد تومن میشه منم گفتم خب بریم یجا کوچیک صد رهن بدیم دو سه تومنم کرایه ناراحت شد تعصب الکی داره رو مادر و پدرش چون همه یجا هستیم خونشون برو بیا هس الان کارای خونشون سه تایی با جاریم اینا انجام میدیم بعدش همش با خودمه  خودشم جوونه از پا افتاده نیس ولی خب اهل کمک کردن نیس راه دگ نداریم با باید قرض کنیم یا رهن بدیم شما جای من بودین چ میکردین و اینکه جهازم زیاده اصلا نمیشه هیچجوره جم کرد بهشم میگم ن نمیشه ناراحت میشه  😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کوتاه نیا اگر نمی‌خوای بعد تاپیک بزنی بگی از دخالت های مادرشوهرم 

از کار کردن برای مادر شوهرم 

از بی درکی های شوهرم 

خسته شدم 

ناراحت میشه بشه 

بگو من تو خونه ی خودم میتونم لباس باز بپوشم ، پامو دراز کنم ، یه روز پریود بودم لم بدم روی مبل کاری نکنم ، ولی اونجا نه 

نرو پیش خانوادش. ۵ ماه میشه ۱ سال وقتی میگی تعصب داره سخت میتونی جداش کنی باز. 

تازشم برا همه چی باید جواب بدی انتظار دارن ازت برا خوردنت پوشیدن حرفات ووووو پیشنهاد خودت بهتر بود بگو تو شهر دوست دارم باشم. بگو میرم سرکار ی خونه کوچیک تر بگیر . مستقل باشی بهتره خیلییییی. احتراما سرجاش میمونه 

[QUOTE=349407725]به هیچ عنوان نرو ناراحتم شد ک ووو ن لقش  زیادی رو بدی سوار سر ادم میخوان بشن[/QUاز خدا میخوام بهت دوقلو بده هر جنسی که خودت دوست داری الهی آمین ❤️❤️❤️

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

ناراحت بشه مهم نباشه برات

خودت و روانت مهم تری اصلا قبول نکن بگو ۱۰۰تومن بدیم کرایه اما مستقل باشم نمیتونم برم شریکی

نکن اصلا من با خانواده شوهرم بودم کاراشون زیاد مادرشوهرم جوون بود ولی پاش نمیذاشت کار کنه خودشم دیگه هیچ کاری نمیکرد

نرو از من میشنوی نرو اشتبا نکن 

نه خابت دستته نه غذات نه هیچیت

به نظرم شده اسباب اثاث رو ببری خونه ی مادر خودت و این چند پیش مادرت باشی بهتر از یک روز کنار خانواده ی شوهر بودن هست.‌

منکه هنوز دارم توی زندگیم تاوان پس میدم بابت یکسالی که باهاشون زندگی کردم

از من میشنوی سرتو بریدن گزاشتن روسینت نرو ناراحت بشه قانونن و شرعا شوهر وظیفه داره خونه زندگی واسه زنش تهیه کنه همون یه سالی که میگی رو منم رفتم اخرش بایه جسم مریض اومدم بیرون که دیگه هرچیم داشته باشم برام خوشایند نیست ناراحتیش مهمتره یاجسموروحت

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ