2777
2789
عنوان

وکیل داریم الان

106 بازدید | 15 پست

سلام ما یه خونه معامله کردیم شوهرم یادش رفته چک هایی که داده رو امضا کنه حالا طرف میگه معامله فسخه ، این از شرایط فسخ هست ؟ 

شوهرم گفته بیا برات امضا کنم اون موقع فقط در گیر تاریخ ها بودیم که کی بنویسم امضا فراموش کردم 

یا فاطمه زهرا#

چک ها اگه صیادی باشه باید ثبت و تایید هم بشه. می‌تونه فسخ کنه ولی باید خسارت بده. البته چون چک امضا نشده یه جورایی حق داره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ثبتی نبوده .واقعا استرس گرفتم

اگر توی مبایعه نامه چک ها قید شده و امضا نشده و همه خیارات هم اسقاط نشده باشه حق فسخ داره. معمولا توی مبایعه نامه خیارات اسقاط نشده پس می‌تونه .من وکیل نیستم ولی کارمند دفتر اسنادم و رشته حقوق میخونم .اطلاعاتم محدوده.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
اگر توی مبایعه نامه چک ها قید شده و امضا نشده و همه خیارات هم اسقاط نشده باشه حق فسخ داره. معمولا تو ...

بله ثبت شده 

ولی موعد چک پنجشنبه است  ما گفتیم فردا بیا امضا کنیم که چک وصول بشه اما طرف میگه نه فسخ کنیم .

این شامل جبران خسارت فسخ از طرف اون میشه یا نه؟

یا فاطمه زهرا#
بله چک بدون امضاء اصلا سند تجاری نیست بر اساس قانون تجارت اما اگر چک ها در سامانه صیاد بانک مرکزی ثب ...

نه ثبت نشده .

امضا نشده موعد چک پنجشنبه است ما گفتیم بیا فردا برات امضا کنیم اون شخص میگه نه معامله فسخ باید بشه ؟ 

پونصد پنجاه میلیون هم پیشانی یا حق فسخ نوشتن  

نمیدونم ما باید بدیم یا اون

یا فاطمه زهرا#
بله ثبت شده ولی موعد چک پنجشنبه است ما گفتیم فردا بیا امضا کنیم که چک وصول بشه اما طرف میگه نه فسخ ...

چون نه ثبت شده نه امضا معامله کامل شکل نگرفته می‌تونه فسخ کنه بدون پرداخت خسارت چون چک امضا نشده.املاکی که براتون مبایعه نامه نوشته بگید حکمیت کنه و راضی به انجام معامله کنه.

نه عقدبيع يا همون معامله به محض انعقاد شكل گرفته نميتونه براحتي فسخ كنه شما مبايعه نامه داشتيد حالا در پرداخت ثمن مشكل پيش اومده نميتونه فسخ كنه مگر اين كه در قرارداد بيع براش حق فسخ در مودرد ايراد داشتن چك ها گذاشته باشن كه اونم معمولا در مورد عدم وصول چك ميذارن كسي فكرش به عدم امضا نميرسه تازه براي اعلام ابطال معامله هم بايد دادگاه بره اگر شما ازش شكايت كنيد