2777
2789
عنوان

تازه عروسای خجالتی بیاین

413 بازدید | 11 پست

خجالتتون رفع شد؟دیگه خجالت نمیکشید از فامیلای همسرتون یا مادرشوهر پدرشوهرتون؟….

من خیلی خجالتی ام اصلا دلم نمیخاد روبرو بشم باهاشون احساس میکنم رنگم سرخ میشه…مثل عروس عمم نمیتونم زبون بریزم!۳ ماهه عروسمونه انگار بچه ی عممه خیلی باهاشون راحته🥺مثلا گوشیه مادرشوهرش زنگ میزنه میگه بیارید ببینم کیه خودشم سنش خیلی کمه

ولی من احساس راحتی فک نکنم بتونم باهاشون بکنم…

ولی دوس دارم زبون بریزم.با سیاست باشم…کمکشون کنم 

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

انقدر خودتونو با بقیه مقایسه نکنید

هرکسی یه شخصیتی داره

قرار نیست تو مثل عروس عمت باشی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودمونی نشی خیلی بهتره 😌 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

حالا اون رفتارش به نظر بچگانه اساینقدر صمیمی شدن کار درستی نیست

جدی!

من فک میکنم اینجوری خیلی دوست‌ دارن

چون عمم عروسش رو مثل دخترش میدونه دیگه…

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

کاملا طبیعیه عزیزم به مرور زمان خجالتت کمتر میشه

و اینکه ادما شخصیت متفاوتی دارن قرار نیس شماهم مثه بقیه باشی.

به نظرم عروس سرسنگین بهتر از عروسیه که خودمونیه😅

صمیمی شدن با قبیله شوهر خربودن محضه

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

من عروسیم ۹ ماه پیش بود ، یعنی یهوویی شد .

همه کارامون پشت هم شد

من پیش لیلی جون به پیشنهاد دخترخالم رفتم، خیلی خفنه 

هم تانگو مو رفتم هم رقص عروس ، توی زمان خیلی کم ، بهترین نتیجه رو ازش گرفتم 

وقتی همه بعد از اجرامون پرسیدن کجا رفتی که اینقدر زیبا رقصیدی فهمیدم که ترکوندم 

سرش خیلی شلوغه 

شانس داشته باشین براتون وقت میده

شمارشو اگر درست یادم مونده باشه اینه 

۰۹۱۲۶۳۶۰۸۹۰

لیلی هست اسمش