2777
2789
عنوان

سه دونگ خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 52 پست
یه راهکار هست طلا رو خودت بفروشی بیاد به حسابتپولو که میزنی به حساب شوهرت بنویسی به عنوان قرضهولی خب ...

ن اینجوری خیلی نمیشه روش حساب کرد

قطعا میخوام ادامه بدم اگر باهام همکاری کنه و اذیت نکنه منم باهاش همکاری میکنم

شنیدم خونه بخواد مهریه باشه باید همه مشخصاتش معلوم باشهیکی از فامیلا مهریش خونه بود عاقد تمام مشخصات ...

خب اون بنظرم برای وقتیه ک خونه خریداری شده باشه ولی ما خونه ای نداشتیم تازه خریدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون بنظرم برای وقتیه ک خونه خریداری شده باشه ولی ما خونه ای نداشتیم تازه خریدیم

فکر کنم همین طوری بگن سه دنگ خانه اصلا سندیت نداره

چون هر چی مهریه میشه باید یه چیزی باشه که ارزشش مشخص باشه

ممکنه برای اینجور مواقع یه مقدار معادلی در نظر بگیرن

حتما پول و به حساب خودت بریز

دگ‌چیکار کنم؟

من خیلی سردرنمیارم چون خانوادگی ساده هستیم ولی دوس ندارم این بار سرم کلاه بره بنا ب دلایلی.ممکنه دراینده زندگیمون تموم بشه و میخوام ک ب حق و حقوقم برسم

دگ‌چیکار کنم؟من خیلی سردرنمیارم چون خانوادگی ساده هستیم ولی دوس ندارم این بار سرم کلاه بره بنا ب دلا ...

طلا فروختی حتما به حساب خودت واریز کن و حتما خودت حضور داشته باش برای سند زدن و به نام کردن و بهش رک بگو من پول طلامو میدم خودم هم میام تا سه دنگ به نامم نشه پولی نمیدم و تا نشده پول هم نده بعد ماشین داره به نامت کن بعدش اگه تعداد مشخص نشده خونه ی دیگه هم بخره به تو سه دنگ میرسه

طلا فروختی حتما به حساب خودت واریز کن و حتما خودت حضور داشته باش برای سند زدن و به نام کردن و بهش رک ...

آهان پس بخاطرهمین پول ب حساب خودم باشه

چ خوب مرسی ک‌گفتی ممنون از راهنماییت