2777
2789
عنوان

سه دونگ خونه

633 بازدید | 52 پست

تو مهریه ام قید شده ک سه دونگ خونه بنامم بشه ولی چون زمان تعیین نشده شوهرم میگه ب لحاظ قانونی مرجعیت نداره 

الان خونه خریدیم منم میخوام نصف کمتر پول خونه رو بدم ولی نمیدونم شوهرم قبول میکنه ک ۳دونگ خونه رو بدم یا نه 

چطوری بهش بگم ک بتونم ب نیتم برسم؟مغزم دگ‌کار نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش قانونو میدونستم اون موقع امصا نمیکردم.الان من میخوام طلا بفروشم بدم الان ینی نمیتونم ازاین خونه ...

طلا برای خودته اگه راضی نیستی نده با شوخی خنده‌ فشار بیار بهش میدمت تا به نامم کنی 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

ولی خب اگه قراره پولش بدی بگو دیگه بی وجدان نباشه به نامت منه سه دنگ رو

بهش گفتم ولی خب نمیدونم بزنه یا نه

میخوام اگر بهش گفتم و بنامم نزد بگم پول نمیدم

چون خیلی ازش ناراحتم ک سرمونو کلاه گذاشتن 

عاقد بهشون گفته اینجوری نوشتم براتون وجهه قانونی نداره خدا لعنتش کنه

عزیزم مهریه عندالمطالبه اس مگر اینکه شما اینو قید نکرده باشید و میتونی هروقت خواستی بگی خونه و بزنه به نامت بعدش طلا مال تو نیاز نیست بدی ولی وقتی دادی و اون آب شد با پولش خونه خرید به نامش حتی بعدا شکایت هم کنی دستت جایی بند نیست چون اون طلا آب شده و تو در عوضش چیزی هم نگرفتی الان طلاتو میدی به شرطی بده خونه به نامت کنه