پدر پدر بزرگ من ۱۲۰ سال عمر کرد و تا آخر عمرش هم سرپا بود و دکتر هم نرفت ، حتی یدونه قرص هم نخورد...ولی الان خیلی غذاها بد شده ، یجوری شده همش مردم باید برن دکتر ، دکتر هم عین موش آزمایشگاهی برخورد میکنه با مردم . کلا دکترامون خیلی بی سواد شدن .
حقیقتا من به این معتقدم که رژیم غذایی خیلی مهمه ، مثلا مادربزرگ من میگفت ما ماهی یکبار برنج میخوردیم ، تازه اونم کلی رشته قاطیش میکردیم تا طبعش سرد نشه .
ببخشید حرفام پراکنده شد ، ولی واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم با اینکه با گذشت زمان کلی راحتی و تنوع غذایی برامون بوجود اومده ،ولی کیفیت زندگیامون اومده پایین
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا اونا از بس کار کرده بودن اکثرا زود پر و پاشون درد میگرفت و پیر میشدن. اما پیرای کشورای پیشرفته رو ببین سرپاترن چون مفاصلشونو با کتر پیش از حد داغون نکردن.
به نظرم اشتباه میکنی
💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ ☯️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
و اینکه تحرکشون هم خیلی بیشتر بود، چون مثل الان ماشین و موتور و پیک و این چیزا نبود😃
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️