2777
2789
عنوان

چرا قدیمی تر هامون سالم تر بودن

647 بازدید | 26 پست

پدر پدر بزرگ من ۱۲۰ سال عمر کرد و تا آخر عمرش هم سرپا بود و دکتر هم نرفت ، حتی یدونه قرص هم نخورد...ولی الان خیلی غذاها بد شده ، یجوری شده همش مردم باید برن دکتر ، دکتر هم عین موش آزمایشگاهی برخورد میکنه با مردم . کلا دکترامون خیلی بی سواد شدن .

حقیقتا من به این معتقدم که رژیم غذایی خیلی مهمه ، مثلا مادربزرگ من میگفت ما ماهی یکبار برنج میخوردیم ، تازه اونم کلی رشته قاطیش میکردیم تا طبعش سرد نشه .

ببخشید حرفام پراکنده شد ، ولی واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم با اینکه با گذشت زمان کلی راحتی و تنوع غذایی برامون بوجود اومده ،ولی کیفیت زندگیامون اومده پایین

آقا هستم 🙏🏻

نخوندم ...به خاطر خورد خوراک بیشتر 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اونا از بس کار کرده بودن اکثرا زود پر و پاشون درد میگرفت و پیر میشدن. اما پیرای کشورای پیشرفته رو ببین سرپاترن چون مفاصلشونو با کتر پیش از حد داغون نکردن. 

به نظرم اشتباه میکنی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

به خاطر فضای مجازی، استرس ها صد برابر شده

قبلا طرف فقط از خانواده خودش خبر داشت

الان اخبار کل کشور و کل جهان توی دستشه

استرسش بیشتر میشه دیگه

تغذیه هم که صد البته مهمه

و اینکه تحرکشون هم خیلی بیشتر بود، چون مثل الان ماشین و موتور و پیک و این چیزا نبود😃

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

تغذیه که خیلی مهمه ولی اعصابشونم آروم بود ، ایمانشون قوی بود و اهل معاشرت بودن

من خودم بچگیم همیشه رفت و امد زیاد بود انقدر با هم حرف میزدن و یگو بخند میکردن مشارکت می کردن تو کارها که دلشون سبک میشد

زندگی هم روال عادی رو داشت فشار و حسرت کم بود اعصاب آروم بود

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اهل کدوم شهر بودین فقط ماهی یکبار برنج؟

تا سال هشتاد ماهم همین بودیم ماهی یبار برنج میخوردیم از هشتاد به اینور زیاد شد راست میگه منم جد پدری ۱۲۶سال پدرم ک الان هستن ۹۴ سال 

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....