2777
2789

کسی و که دوساله دوس دارم ظهر باهاش صحبت کردم بهش گفتم چرا از یه هفته پیش تغییر اخلاق دادی نیستی مثل قبل دلیلش چیه سریع واکنش نشون داد چی میگی حالا اگه اینطوریه قراره بیام ببینمت ماه بعد نمیام منم بعد بهش پیام دادم گفتم نیا هرجورراجتی بعد بهم پیام داد حالا زبون بریز نشون میدم دنیا دست کیه دیگه از ساعت ۲ هیچ پیامی نداده منم نداده 

میگید چکار کنم منتظرش بمونم ؟

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو باید قهر کنیپلی دوست پسرت واقعا پرنسس شده🤣

اره بخدا جرات نمیکنم چیزی بهش بگم سریع بهش برمیخوره قهر میکنه منم بهش گفتم هرجور دوس داری رفتار کن من دیگه چیزی بهت نمیگم دیگه جواب نداد

چرا دوس پسرای مردم پرنسسعلی شدن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بگو از فتوحاتت چه خبر ؟ دنیا رو گرفتی یا هنوز داری به دست میاری؟ محلش نده .

ن من بهش گفتم هرجور دوس  داری رفتار کن چیزی بهت نمیگم دیگه از۲جواب نداد نیست کلا

نشونه سرد شدنشه فکنم.دیگه گله شکایت نکن زنگم‌نزن بکارات سرگرم شو. یکم فاصله بده ببین دلش تنگ میشه .

دقیقاً موافقم

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

چرا دوس پسرای مردم پرنسسعلی شدن

اره بخدا جرات ندارم بهش حرف بزن تا یه چیز میگم میگه غر میزنی درصورتی که یه زن تا احساس دوری  و فاصله نکنه شاکی نمیشه مگه دیوونه باشه

شوهرته؟؟

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

چرت میگه تحویل نمیگرم وجدی نمیگیرم حرفشو خودش خوب میشهالبته ممکنه طرف شما جور دیگه ای باشه

واقعا میگی خیلی لجبازه از ساعت ۲رفته انگار نه انگار هیچ خبری ازش نیست

اره بخدا جرات نمیکنم چیزی بهش بگم سریع بهش برمیخوره قهر میکنه منم بهش گفتم هرجور دوس داری رفتار کن م ...

من مشکلم با شوهرم اینه انگار مقصر منم دست پیش و میگیره همین نیم ساعت پیش دعوای بدی کردیم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

من مشکلم با شوهرم اینه انگار مقصر منم دست پیش و میگیره همین نیم ساعت پیش دعوای بدی کردیم

خیلی بده مردا اخلاقای خیلی بخصوصی دارن تحویلشون میگیری انگار بدشون میاد