2777
2789
سلام خانم گل ممنونم متاسفانه منفی بود😔الان ۶ روز از موعدم گذشته ۲ روزم هست داروهامو قطع کردم ولی تا ...

سلام عزیزم

خیلی خیلی ناراحت شدم

میدونم هرچیزی بگم آرومت نمیکنه

خدا به دلت صبر بده

تو حتما مامان میشی

خدا کریمه

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمخیلی خیلی ناراحت شدممیدونم هرچیزی بگم آرومت نمیکنهخدا به دلت صبر بدهتو حتما مامان میشیخدا ...

ممنون عزیزم

توکلم به خداست

ان شاالله خدا به همه ی منتظرا به زودی نی نی های سالم و صالح بده مخصوصا خودت مهربون💞

دعا کنید آزمایشم مثبت شه انتظار خیلی سخته دفعه دوم که آی وی اف کردم🥹🥰۱۴۰۳/۵/۲۷ آزمایشم منفی شد😔منتظر معجزه ی خدام💚خدایا من همه ی تلاشم رو کردم ایندفعه انتقال سومه توکلم به خودته امیدم رو ناامید نکن🥹۱۴۰۳/۸/۹ بازم آزمایشم منفی شد و پرونده ی آی وی اف واسه همیشه بسته شد😔خدا جونم من از لطف و رحمتت ناامید نمیشم منتظر معجزه ات هستم💚

عزیزم بازم جنین داری؟

آره ولی کیفیت شون از قبلی ها پایین تره

اگه اونا تموم شه و بچه دار نشم دیگه نمیرم دنبالش

خدا بهم رحم کنه

دعا کنید آزمایشم مثبت شه انتظار خیلی سخته دفعه دوم که آی وی اف کردم🥹🥰۱۴۰۳/۵/۲۷ آزمایشم منفی شد😔منتظر معجزه ی خدام💚خدایا من همه ی تلاشم رو کردم ایندفعه انتقال سومه توکلم به خودته امیدم رو ناامید نکن🥹۱۴۰۳/۸/۹ بازم آزمایشم منفی شد و پرونده ی آی وی اف واسه همیشه بسته شد😔خدا جونم من از لطف و رحمتت ناامید نمیشم منتظر معجزه ات هستم💚

ممنون عزیزمتوکلم به خداستان شاالله خدا به همه ی منتظرا به زودی نی نی های سالم و صالح بده مخصوصا خودت ...

مرسی خواهر مهربونم

از خدای مهربون میخوام اول خودت مادر بشی بعد من

آره ولی کیفیت شون از قبلی ها پایین ترهاگه اونا تموم شه و بچه دار نشم دیگه نمیرم دنبالشخدا بهم رحم کن ...

حتما میشی عزیزدلم

خدا خیلی رحیمه

مطمئنم بزودی زود دلت رو شاد میکنه

سلام چی شد جواب ای وی افت؟...فک کنم تو ۱۴۰۲ هم انجام داده بودی؟منم همسرم اسپرمش خیلی ضعیفه میخوام بد ...

عزیزم اواخر ۱۴۰۲ویزیت شدم

اما چون مشکل اسپرم همسرم زیاده تا همین الان دارو استفاده کرد

و این ماه بهمون اجازه دادن سیکل پانکچر رو شروع بکنیم که متاسفانه سیکل پانکچرم به دلیل نامرتب رشد کردن فولیکولام کنسل شد افتاد برای دوماه دیگه

عزیزم اواخر ۱۴۰۲ویزیت شدماما چون مشکل اسپرم همسرم زیاده تا همین الان دارو استفاده کردو این ماه بهمون ...

سلام عزیزم...یعنی چطور نامنظم بوده؟من ماه آینده پانکچر دارم تو مام. هنوز داروهارو شروع نکردم.

پزشکتون کیه؟

سلام عزیزم...یعنی چطور نامنظم بوده؟من ماه آینده پانکچر دارم تو مام. هنوز داروهارو شروع نکردم.پزشکتون ...

عزیزم نگرانی ب دلت راه نده

پزشک من خانم دکتر لاهوتی هستن

من با اینکه سنم مناسبه‌ و ذخیره ی عالی ای داشتم روزی که برای سونوی قبل عمل تخمک کشی رفتم،یعنی ۹روز بعد از شروع امپول ها

دکتر سونوم کرد و گفت فولیکول هات نامرتب رشد کرده

مثلا دوسه تا سایز ۸میلی بودن

سه تا سایز ده

یدونه سایز۲۳

دوتا ۱۷

یدونه ۱۸

چند تا هم ۵

گفت با توجه به سن کم و ذخیره ی عالی ای ک داری نمیدونم چرا اینجوری پیش اومده

اما خب میشه و گاهی یه سیکل خراب در میاد من پیشنهادم اینه نری عمل

چون ریز ها به درد نمیخوره بخاطر دوتا دونه سایز نرمالی که داری حیفه هزینه بکنی بری تخمک کشی بشی

بمون مجددا دوماه بعد شروع کن 

منم قبول کردم 

سخت بود واقعا

اما دل سپردم به حکمت خدا

میمونم بعد عید مجددا میرم

سلام عزیزم...یعنی چطور نامنظم بوده؟من ماه آینده پانکچر دارم تو مام. هنوز داروهارو شروع نکردم.پزشکتون ...

انشالله شما نتیجه ی خوبی بگیری گل جان💖

انشالله شما نتیجه ی خوبی بگیری گل جان💖

ممنون عزیزم برام دعا کن...من ذخیره کمی دارم. صبر شوهرم و خودمم دیگه تموم شده از اینهمه تلاش. انشالله خدا این ماه خودش بهم لطف کنه چون آخرین شانسمه

ممنون عزیزم برام دعا کن...من ذخیره کمی دارم. صبر شوهرم و خودمم دیگه تموم شده از اینهمه تلاش. انشالله ...

خدا بزرگه گلم در پناه خدا باشی و همه چیزو به خودش بسپاری بهترین چیزهارو سر راهت قرار میده منم اگر قابل باشم دعا میکنم به خواسته ی دلت بزسی و نتیجه بگیری🥺💖