2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس من عروسشون بودم

درمورد اخلاقیات دست و دلبازی  عروس از شهر دیگه دوست دارند 

رسم و رسوماتشون برا ازدواج 

چقدر طلا میبرند و…

😂😂😂یکم سوالام زیادی شد

درمورد اخلاقیات دست و دلبازی عروس از شهر دیگه دوست دارند رسم و رسوماتشون برا ازدواج چقدر طلا میبرند ...

ببین گلم همه جا خوب و بد داره.‌..ولی من اصلا از اینا راضی نبودم همشون ب فکر منفعت خودشونن و نمیخوام خودشونو بدکنن...از نظر من بدترین بودن....

ببین گلم همه جا خوب و بد داره.‌..ولی من اصلا از اینا راضی نبودم همشون ب فکر منفعت خودشونن و نمیخوام ...

بله صد در صد 

حالا اگ زیاد خوب نباشند نمیشه باهاشون راه بیای؟

بله صد در صد حالا اگ زیاد خوب نباشند نمیشه باهاشون راه بیای؟

نامزد من ک اخلاقش صفر بود...ولی باز من پاش وایسادم زنگ زدم ب دایی و خالش ک تروخدا مجبورش کنید ک بریم مشاورزندگیمون خراب نشه ولی هیچ کدوم اهمیت ندادن حتی برای رضای خدا باهاش صحبت هم نکردن...چون پدرمادرش فوت کرده بود و تک فرزند بود...اما پاشو کرد تو ی کفش گفت دیگ حرمتا شکسته من نمیخوام زندگی کنم باهات

بله صد در صد حالا اگ زیاد خوب نباشند نمیشه باهاشون راه بیای؟

من اگ برگردم عقب هیچوقت با اینا وصلت نمیکنم چون واقعا ادم های خوبی نیستن ولی خب بر نخوره ب ی سری از دوستان همه جا خوب و بد داره