2777
2789

ببینید دوستان جریان از این قراره که خیلی وقت پیش وقتی هنوز من بدنیا نیومده بودم، عموم رفته خواستگاری دختر دایی مامانم بعدم وسط، عروسی این دختره دیونه شده گفته من نمیخوام و فلان عروسی رو بهم زدن بعدم پدربزرگم بابای بابام سوگند خورده که نه بچه ها نه نوه ها نه هیچکس از خاندان ما با دایی مادرم نباید عروسی کنن بعدم این پسرخالم نوه ی همون دایی مادرمه که پدربزرگم سوگند خورده نباید باهاشون رابطه داشته باشیم نمیدونم چیکار کنم این از همه موردا مناسب ترههه بهش بگم نیاد یا بیاد اگ بیاد که بیشتر ناراحت میشم که خانوادم باعث شدن نرسیم بهم

فکر میکردم اینا برا تو فیلما و رماناست چ باکلاس

دوسشم داری یا نه ب دلت میشینه اگه آره بگو بیان بیخیال بابا

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدربزرگ منم همین طور گفته بود راجع به پدر پدربزرگ همسرم. ولی خب ما ازدواج کردیم، البته که پدربزرگم فوت کرده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بیخال بابا . بزار بیاد چ ربطی داره

اسی من ب پسرخالم هیچ علاقه ای مدارم اما پنج ساله دارن میکن که ما تورو برا پسرمون میگیریم. امروز دخترخالم(خواهر پسرخالم)در مورد اون یکی دخترخالم از مامانم سوال پرسیده بود..یه حس بدی گرفتم مثل حسادت... تاکید میکنم هیچ علاقه ای به پسرشون ندارم...تازه اون یکی دخترخالمم خیلی دوست دارم اما یه حس بدی گرفتم:((( اما امکان اینکه برن خواستگاریش کمه چون خیلی دور محسوب میشه برا عروس خالم شدن:(( بخدا خیلی دوسش دارم نمیدونم چرا حس خوب مگرفتم

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

از خودت اجازه میخواد؟نظر خانوادت چیه؟بیخیال سوگند بابا زندگی نسل های آینده را با سوگند پدربزرگ نمیشه ...

اره ازمن  پرسید ک راضی هستم بیاد یا ن تاحالا جوابشو ندادم نظرخانواده رو نمیدونم..... بابام خیلی معتقده😓😓

اره ازمن پرسید ک راضی هستم بیاد یا ن تاحالا جوابشو ندادم نظرخانواده رو نمیدونم..... بابام خیلی معتق ...

به نظرم برای خواستگاری باید خانوادت اکی بدن نه شما باید بگی از خانوادم لطفا اجازه بخواید با خانوادتم صحبت کن و حرف دلتو بزن که راضی هستی ولی به پسر اکی نده بعد خانوادت ناراضی باشن ضایعه.  

من با فامیل وصلت درست نمیدونم 

چون اولا فامیل فامیله 

پسرخاله مثل برادره و برام چندشه

و اینکه اگر مشکلی پیش بیاد تمام فامیل درگیر میشن

باید احترام تو فامیل حفظ بشه 

بهتر ازدواج اونم در این زمان فقط با غریبه باشه

اسی ببخشید چرا هرچی فک و فامیلو دوست و اشنا و رفیق و همسایه اس همشون خواستگار توعن؟ 

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭