2777
2789

التماستون میکنم بیاین کاری به تاپیکای قبلی نداشته باشید اونا مال من نیستن این اکانتو قرض گرفتم تا کسی نشناسه منو

مامانم ۲ ساله که با یه مرد دوست شده و من یک بار گوشیشو گرفتم و پیامای گوشیشو دیدم خیلی گریه کردم واقعا این حق پدرم نیست تروخدا یه راهکار بگید یا یه مشاوره خانواده رایگان بهم پیشنهاد بدید خیلی حالم بده من چند بار مامانمو تهدید کردم که به پدرم لو میدم بعد گفت باشه دوباره بعد از سه روز برای مامانم قلب میفرستاد خیلی مرتیکه عوضیه ممنون میشم کمک کنید حالم خیلی بده یه راهکاری بگید یا بگید به مامانم چی بگم تا دیگه خیانت نکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر خیانت تو متاهل ها زیاد شده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
به پدرت بگی همه چی بدتر میشه زندگیتون میپاشهباید بری با یه مشاور مشورت کنی

اره خودم میدونم چونکه وقتی بگم بابام و مامانم طلاق میگیرن و مامانم مستقیم میره سراغ اون یکی

همون با مشاوره تماس میگیرم شاید راه حلی داشت

دلایل خیانت کردنشو بپرس از مادرت و به اون آقا زنگ بزن بگو اگه به این کاراش ادامه بده شکایت میکنی و ب ...

من یه بار به مامانم گفتم دلیلش چی بوده و اونم گفت من ازش بدم میاد و اینا  ولی من دقیقا امروز دیدم مامانم حموم بود و گوشیش یه پیامی اومد و قلب فرستاده بود از اون موقع تا حالا گریه میکردم و من زورم به مامانم نمیرسه و یجورایی از مامانم میترسم چون اگه با اون اقا تماس بگیرم فورا میره به مامانم میگه و خودم بدبخت میشم

باید مرحله مرحله پیش بری اول ببین مامانت شخصیتش چجوریه حالا من نمیدونم چجوریه ولی باید شخصیتشو بشناسی 

بعد باید باهاش حرف بزنی ببینی دلیلش چیه باید سعی کنی زرنگ باشی و حتی اگه راستشم نگفت با شناختی که ازش داری واقعیتو بفهمی ینی دلیل واقعی این کارش 

بعد بهم بگو تا بهت بگم چیکار کنی

باید مرحله مرحله پیش بری اول ببین مامانت شخصیتش چجوریه حالا من نمیدونم چجوریه ولی باید شخصیتشو بشناس ...

ببین من ی مامان بزرگی دارم که مامانم ازش میترسه و مامانم جرات نمیکنه که منو بزنه  و من نه اینکه از مرده خوشم نمیاد بلکه میترسم به مامانم صدمه بزنه چون مامانم قبلش هم با یکی از همکاراش دوست بود و شکست عشقی خورد چند وقت باهام حرف نزد هیچوقت دلیل کارشو نمیدونم فقط میدونم مرده خوانندس و قیافه هم نداره شاید مامانم بخواطر خاننده بودنش فقط میخواد باهاش باشه ... نمیدونم