2777
2789
عنوان

درس یا کار (کامل بخونید)

94 بازدید | 10 پست

من قراره مهر برم کرج واسه دانشگاه. این برام یه فرصتیه که از خانواده جدا زندگی کنم و خیلی مهمه برام و رشته ی تحصیلیم هم خیلی دوست دارم. از یه طرف آموزش رنگ مو دیدم و می تونم الان برم یکی از سالنای بالاشهر واسه دستیاری. گفتن بعدش هم احتمالا استخدام می کنن. مدت دستیاریش شش ماهه و چک می خوان که حتما شش ماه رو برم. به نظرتون برم همینجا و درس رو ول کنم؟ با خودم میگم ممکنه چند ماه بعد بگن لازمت نداریم نیا دیگه فرصت دانشگاهمم بپره. چون سال دوممه اینبار نرم دیگه نمی تونم برم دانشگاهو. چیکار کنم به نظرتون؟ 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

اسم کاربریتون آدمو شکه میکنه!!!

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتش باهم

نوشتم که نمیشه

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

من میگم درس الویت باشه

چون اطرافم دیدم که دانشگاه در موفقیت و شخصیت خانم ها سه برابر آقایون تاثیر داره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

دانشگاه رو برو حتما مدرک دانشگاهی داشته باشی، شغل آرایشگری همیشه و هرزمان هس، شغل رسمی نیس که بگی نرم از دست میدم، الان دیگه همه تحصیلات دانشگاهی دارن، نه فقط به خاطر شغل، بلکه ب خاطر اینکه باسواد باشن و مدرک تحصیلات عالی داشته باشن و چه بسا از طریق رشته ات شغل خوبی هم پیدا کنی، درکنار درست، آرایشگری هم اگه تونستی پیگیری کن

تو خوابگاه کلی دختر هست که بلد نیستن اصلاح ابرو انجام بدن اتفاقا بازار کار خوبیه اونجا

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

دانشگاه چی قبول شدی؟

روانشناسی

تو خوابگاه کلی دختر هست که بلد نیستن اصلاح ابرو انجام بدن اتفاقا بازار کار خوبیه اونجا

خوابگاه نمیرم