2777
2789
عنوان

برای احوال درونی خودت چیکار کردی

101 بازدید | 24 پست

اصلا به فکر خودت بودی یا نگران حرف مردم بودی؟

طبق مد و ظواهر و معیار های جامعه خودتو همسو کردی یا خواستی ی طرز فکر جدید رو پیش بری؟

مثل مغازه ها فقط خواستی به ظاهر و دکور برسی؟

شاید ت این جامعه و فضای مجازی" تنها" راه رسیدن ب خود رو اهمیت دادن به ظواهر دونستن اما میخوام بدونم شما چ تلاشی کردین تا اخلاقتون خوب شه؟

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه تاپیک خوبی

لطف دارین شما

واقعا همیشه برام جالب بوده مردم چه کاری رو برای خودشون انجام میدن تا از خودشون راضی باشن

لطف دارین شماواقعا همیشه برام جالب بوده مردم چه کاری رو برای خودشون انجام میدن تا از خودشون راضی باش ...

واقعا هم جالبه

منم دوست دارم بدونم

چون گاهی آدم خودشم حواسش به خودش نیست انگار وسط اینهمه مشغله و کار و روزمرگی

خداروشکر فقط تاحالا هرکاری دوس داشتم کردم نه چیزی که مردم و مد و فشن میگه 😁

آفرین 

بنظرم اینکه به این باور برسی که راه تو هم در چارچوب عقلانی و شرافت باشه حتی اگه مردم باهاش موافق نباشن میتونی امیدوار باشی 

واقعا هم جالبهمنم دوست دارم بدونمچون گاهی آدم خودشم حواسش به خودش نیست انگار وسط اینهمه مشغله و کار ...

دوستم ی جمله ای داره میگه بعضی آدمها انگار زندگی و مردم روشون تسلط پیدا کرده و سعی کنن فقط مقبول باشن فارغ از اینکه خودشون باید رو زندگی تسلط داشته باشن  

درسته که مقبولیت حس خوبیه و یک نیاز درونیه اما بنظرم برای رسیدن بهش نیاز به رفتار درست و انسانی داری و نباید از خودت غافل شی

حیف ک خیلی از دوستان هم تجربیات خودشون نمیگن و شرکت نمیکنن 

دوستم ی جمله ای داره میگه بعضی آدمها انگار زندگی و مردم روشون تسلط پیدا کرده و سعی کنن فقط مقبول باش ...

اره واقعا قبول دارم حرفاتونو

متاسفانه اینجا به مسائل مادرشوهری بیشتر بها داده میشه تا ارزش قائل شدن برای روح و جسم خودمون

بستگی به حال واحوالت داره...من که نمیدونم حالت چطوره🙂

چه جواب هوشمندانه ای😍❤ 

مرسی عزیزم از حضورت