2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترفندش اینه کاری که بدت میادو اول از همه انجام بدی که برات بزرگ و بزرگتر نشه

هرچی برمیداری بلافاصله سرجاش بزاری تا به هم ریخته نشه

و اینکه داخل کمدها هم منظم باشه و هرچیزی جای مخصوص خودشو داشته باشه که هرچی رو برمیداری بدونی کجا باید بزاری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من خودم آب و نمک و سرکه قاطی میکنم به جای پاک کننده سطوح

نمک که خودش رد بجا میزاره

همون شیشه پاک کن استفاده کن

سرکه هم خونه بوی گند میگیره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

اولی بچع ندارم شوهزمم بیشتر سرکاره

دوم هرچیزیو همون زمان ک کثیف شد تمیز میکنم حتی ی لیوان نشسته باشه هم سریع میشورمش ک نمونه برای بعدا بعد هر غذا پختن گازمو تمیز میکنم و آشپزخونه رو جارو میزنم دستشویی و هر روز یا هر ۲روز یبار میشورم همین 

والا اگ همون زمان ک یجا کثیف شد تمیزش کنین انق کارا تلانبار نمیشه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

هرچیزی رو که برمیدارم میزارم سرجاش گاز رو بعد هر اشپزی تمیز میکنم. خونرو تقریبا روزی ۱بار جارو میزنم و سرامیک رو طی میکشم.هفته ای ۱بار سرامیکای کف خونرو با شیشه پاککن طی میکشم و همیشه خونم تمیزه و برق میزنه. چون کف خونه بیشتر سرامیکه مجبورم روزی ۱باروجارو بزنم چون مو و پرز میشینه روش