2777
2789
عنوان

دوره icdl

2751 بازدید | 17 پست

سلام خانما حالتون چطوره 

من دوره icdlتموم کردم حالا برای ازمونش ثبت نام کردم گفتن شهریور میشه احتمالا 

مربیمون یه پی دی اف ۱۴۰ صفحه ای که فقط تسته فرستاده گفته اینو بخونید.میخواستم بدونم همین کافیه؟دیگه نیاز نیست جزوه رو بخونم؟

بعد اینکه گفتن اگه کتبی قبول بشید میتونید عملی امتحان بدید.عملیش همون روز بعد کتیبه یا میگن یه روز دیگه بریم؟

بعد امتحان عملیش چطوریه؟مثلا یه کار میگه همه انجام بدن میاد چک می‌کنه یا بالا سرت وایمیسه انجام بدی؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم ممنون میشم راهنمایی کنید😍🌹

اره همون تستا کافی ان

جواب ازمون تئوری طول میکشه یکم... اگه قبول شده باشین ی تاریخ تعیین میکنن برید برای ازمون عملی

برای ازمون عملی یه برگه میدن دستتون ی تایم میدن ک جواب بدین تایم ک تموم شد میان برگه هارو میگیرن بعد میان بالا سرتون دونه دونه سوالا رو باید نشونشون بدین ک انجام دادین یا ن اونام ی نمره میدن بهتون

خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم جزوه هم بخون 

عملی هم یه برگه سوال میدن حل میکنی 

اخرش که تموم شد چک میکنن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مرسی عزیزم پس همه کارارو انجام میدیم بعد چک میکنندر کل سخته؟

اره... البته من سال ۹۷ مدرک گرفتم. ولی احتمالا سیستمشون عوض نشده باشه. اون سال ن خیلی سخت نبود. اکسس یکم برام سخت بود

اره... البته من سال ۹۷ مدرک گرفتم. ولی احتمالا سیستمشون عوض نشده باشه. اون سال ن خیلی سخت نبود. اکسس ...

ببخشید شما مدرکشم جایی براتون کاربرد داشت؟چون من هنوز محصلم اما گفتن مدرکشو بگیر خیلی در آینده برات خوبه 

ببخشید شما مدرکشم جایی براتون کاربرد داشت؟چون من هنوز محصلم اما گفتن مدرکشو بگیر خیلی در آینده برات ...

ارها

ببخشید شما مدرکشم جایی براتون کاربرد داشت؟چون من هنوز محصلم اما گفتن مدرکشو بگیر خیلی در آینده برات ...

اره در کل بخوتی جایی استخدام شی این مدرکو میخوان... من چهارسال پیش با همین مدرک تونستم جواز کافی نت بگیرم

سلام وقتتون بخیر.

ببخشید شما کلاس فنی حرفه ای شرکت کردی؟ منم به مدرکش نیاز دارم.

اول باید برم فنی حرفه ای، اونجا من و به موسسه و اینا معرفی میکنن؟!

بعد ICDL درجه ۱ و ۲ داره دیگه نه؟ قیمت هر دوره چقدر شده؟ یعنی از دوره و کلاس تا ازمونش برای هر دوره چقدر میشه؟

بعد کلاس های حضوریِ عملی براتون گذاشتن؟ چند روز در هفته؟ چند ساعت؟ 

منی که کامپیوترم در حد مبتدیه سخت پیش میره برام؟ استرس دارم 😬

کلا هر اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام وقتتون بخیر.ببخشید شما کلاس فنی حرفه ای شرکت کردی؟ منم به مدرکش نیاز دارم.اول باید برم فنی حرفه ...

سلام عزیزم 

ببخشید دیر جوابتو میدم 

نه باید موسسه آموزش کامپیوتر شهرتون رو سرچ بزنید پیدا کنید که خیلی جاها هست 

می‌رید اونجا ثبت نام میکنید بعد از پایان دوره داخل سایت فنی حرفه ای ثبت نامتون میکنن و شما آزمون میدید 

والا من با قیمت پارسال شرکت کردم دو و ششصد شد اما طبق مصوبشون چهار و سیصد هست هزینه کلاس 

برای آزمون هم هزینه جدا دریافت میکنن که ۳۰۰ هست 

بله کلاس حضوری داشتیم که فقط باید با سیستم کار کنید و به ما خودشون جزوه میگفتن مینوشتیم اما بعضی جاها خودشون کتاب معرفی می‌کنن 

در هفته دو جلسه دو ساعته می‌رفتیم(هرجا یه تایم و روز متفاوتی میذارن موسسه ما اینطور بود)

نه عزیزم اصلا سخت نیست چون اونا از معرفی سیستم شروع میکنن و طوری میگن که هرکسی بتونه یاد بگیره 

امیدوارم اطلاعاتم براتون مفید باشه 

موفق باشید