2777
2789
عنوان

توروخدابیاییدواجبه

154 بازدید | 16 پست

بین ازمون های سنجش وگزینه ٢کدومش بهترواون حس رقابتی روداره ومشاوره میده وبرگه ازمونوتحلیل میکنه کدومش بهتربرای موفقیت برنامه کدومش بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزینه 2 نمیدونم
من قلم چی بودم
سنجشم آزمون جامع هاش خوبه
وقتی آزمون ها فاصلش کم باشه. حس رقابتش بیشتره
اما برا چپشت کنکوریها مناسب تره تا دانش آموزا
چون دانش آموزه سر کلاس میرن. خیلی وقت ازاد ندارن
وقتی آزمونم میدن عملا اونروز از دست میدن
صبح تا ظهر سر جلسه. عصرم خواب

عزیزم هیچکدوم از آزمونا تضمینی نیستن.فقط باعث میشن با برنامه پیش بری واینکه میفهمی چن مرده حلاجی.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
عزیزم هیچکدوم از آزمونا تضمینی نیستن.فقط باعث میشن با برنامه پیش بری واینکه میفهمی چن مرده حلاجی.

پس چرامیگن قلم چی خوبه نمیدونم این ازموناخوبن البته من قلم چی نمیزم هزینش سنگینه

سنجش سه تا ازمون جامعش۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
اگر دانش آموزی اونیو بزن که تعداد کنکورش کمتره ولی آزمونهای جامع سنجش حتما بزن گزینه دو نمیدونم در م ...

ن پشت کنکوریم الان سه ساله فاصله افتاده تازه شروع کردم خوندن برانامه گزینه دو وستجش سه هفته یه باره حالانمیدونم کدومش بهتره

گزینه٢چی خوبه

اطلاع ندارم

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!