دوستم باید بره سفر.مجبوره.یه دختر سه سال و نیمه داره که تو هر فروشگاهی میره بهانه میگیره و میخواد براش خرید کنن.یه روش فوری پیشنهاد بدین که دوهفته ای این دختر آرومتر بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دویدم اومدم اما نظری ندارم جزاینکه باید بزنه پس کله بچه ش😂
بهترین روشه،مادرم ما رو با این روش بزرگ کرد
حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟ آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
دوست عزیز برای تغییر یک رفتار و عادت هیچ راه حل فوری وجود نداره، هر رفتار به مرور زمان شکل میگیره و عادت میشه و برای عوض کردنش هم زمان لازمه.مثل ترک اعتیاد. بهتره که با یک مشاور کودک مشورت کنند و ضمنا باید حوصله و صبوری کنن و وقت بزارن
ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
تو دو هفته هیچ کاریش نمیشه کرد سنشم جوری نیست که بشه حواسشو پرت کرد باید تحمل کنه
مشکل خودش نیست، آخه شوهرش گفته بود خودمون دوتا بریم بچه رو نبریم. به اصرار دوستم شوهرش قبول کرده و اگر بچه لجبازی کنه شوهره پدرش رو درمیاره بس که تو سرش میزنه این جریان رو