2777
2789
عنوان

دورویی خواهرشوهر

125 بازدید | 4 پست

دوستان چطوری دو رویی خواهرشوهرمو به همسرم ثابت کنم؟

هر چی میگم قبول نمیکنه خودمم اینطوری فک نمیکردم تا اینکه صحبتاشو شنیدم که پشت سرمون بد میگه

زمان باید حالی کنه 

تو نمیتونی 

فقط تا جاییکه تونستی حرفاشو ضبط کن 

تا حرفی و حدیثی کرد به شوهرت بگو 

قائم نکن مثلا بگی شوهرمو ناراحت نکنم

هرچی نگی فکر میکنه خاهرش فرشته اس 

زمان باید حالی کنه تو نمیتونی فقط تا جاییکه تونستی حرفاشو ضبط کن تا حرفی و حدیثی کرد به شوهرت بگو قا ...

همش میگه منو خیلی دوست داره باید برای خودم نگهش دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا خودش میدونی بهرحال خواهر و برادرت وبی،برلی اینکه اذیت نشی سعی کن بیخیال بشی ثابت بسه که چی اون که عوض بشو نیست شوهرت هم خواهرشه ولش نمیکنه؟ این وسط تو اذیت میشی ثابت هم بکنی این جور آدمها عوض بشو نیستن بیخیال زندگی تو بکن ازشون دوری کن زمان همه چی حل میکنه

احتمالا خودش میدونی بهرحال خواهر و برادرت وبی،برلی اینکه اذیت نشی سعی کن بیخیال بشی ثابت بسه که چی ا ...

من کاری بهش ندارم ولی اون بدگویی منو میکنه و شوهرم وابستشه همش دعوا داریم بخاطرش