2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر 

بچها بنظرتون من مغازه لوازم آرایشی بزنم یا آرایشگاه 

حدود 5 الی 6 سال کاسب بودم( لوازم آرایشی و لباس زیر داشتم. شوینده بهداشتی داشتم) راه های مشتری مداری و.... همه نمیگم خیلی خوب ولی متوسط به بالا بلدم 

رو حساب تنوع دوسال پیش رفتم مدرک های آرایشگری رو گرفتم( مغازه رو جمع کردم الان و وسایل دکور و و اجناس و همش فروختم) که البته اون آموزشگاهی که رفتم آموزش هاش همه نیاز به آپدیت داره و اینکه فقط مدرک دارم و البته علاقه ام به هر دو شغل یکسانه. و درضمن اینم بگم یجورایی مستقل باید زندگی کنم و اینکه فکر کنید هزینه زندگی و امرار معاش دونفر رو باید بدم (باخودم) تو حوضه آرایشگری کار بامواد مثل رنگ و کراتین و کوتاهی و خوب انجام میدم ذاتی استعدادش دارم. حالا شدیدا بین دوراهی ام که برم دوسال زمان بزارم و خودمو سختی بدم آرایشگری کارآموزی و کار ورزی کنم یا اینکه یه مغازه آرایشگری بزنم و بچسبم بهش چون دیگ نمیخوام ازاین شاخه به اون شاخه بپرم. بعد میگن برند سازی تو کار آرایشگری سخته استرس حوضه کار با مواد زیاده... خواهرانه راهنماییم کنید لطفا 😥 اگه نظر دیگ ای دارین درخواست بدین قبول کنم پیام بدین بهم بگین

تعداد رای : 7
نظرسنجی
مغازه بزنم
1
14%
تو همه رشته ها اوکی شم سالن بزنم
4
57%
حوضه کاربا مواد و مو تخصصی آموزش ببینم و کار کنم
2
28%
نظر دیگ ای دارم
0
0%

اگه فوری به پول احتیاج داری مغازه بزن 

ارایشگری زمان بره 

از دوسال خیلی بیشتر زمان میخواد

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.