2777
2789
عنوان

کنکوری حسابداری در اومدن سخته

863 بازدید | 20 پست

من هنرستان حسابداری ثبت نام کردم ، از کی باید شروع کنم برای کنکور بخونم؟

کلا هیچی راجب کنکور و کنکور حسابداری نمیدونم . میشه ی توضیحی بدین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما رفتی فنی یا کاردانش؟

اگ فنی خوش تمام عالم به حالت

من شانس گوهم اینجا مدرسه  فنی حسابداری یکی بود امسال برش داشت ینی وقتی رفتم گفت نداریم اعصابم  اینقدر خراب شد دیگ رفتم کاردانش از الان لرز کردم

معدلمم ۱۹/۷۰بود😢

شت چرا یکی نیس راهنمایی کنهمنم میرم دهم میخوام بدونم باید چه گلی کنم به سر منم انشالله خوانواده گذا ...

منم میرم دهم واقعا هیچ کس چیز زیادی نمیدونه منم میخوام برم تهران الان تبریز هستم 

شت چرا یکی نیس راهنمایی کنهمنم میرم دهم میخوام بدونم باید چه گلی کنم به سر منم انشالله خوانواده گذا ...

منم میرم دهم واقعا هیچ کس چیز زیادی نمیدونه منم میخوام برم تهران الان تبریز هستم 

شما رفتی فنی یا کاردانش؟اگ فنی خوش تمام عالم به حالتمن شانس گوهم اینجا مدرسه فنی حسابداری یکی بود ا ...

کاش یه رشته دیگه ثبت نام میکردی الان کار و دانش کنکور نداره باید مال فنی رو بخونی. من فنی ثبت نام مردم رشته مورد علاقه ام گرافیک بود خیلی دعوا کردم اخر به زور حسابداری ثبت نام کردیم. همه چی برام در اومده بود معدلم ۱۹,۳۸بود

کاش یه رشته دیگه ثبت نام میکردی الان کار و دانش کنکور نداره باید مال فنی رو بخونی. من فنی ثبت نام مر ...

منم همه رشته هارو اولویت الف آوردم وی فنی فقط کشاورزی الف شدم حالا اینش هیچی

خوب مدرسه نبود 

بعد رشته ها نظری هم خیلی سخته آخرشم میترسم به جایی نرسم ولی حسابداری دانشگاه نرمم کار گیرم میاد حالا اینکه باید کتابا فنی روبخونم(تقریبا مطابلشون مشترک) رو عیب نداره هرجورشده میخونم

اگ خوانوادم گذاشتن برم شهردیگ که انشالله میرم دولتی شریعتی یا ولیعصر و اینا کلا دانشگاه خوبی

نزاشتن هم آزاد یا پیام نور(خودم دلم نیست به اینا)

ولی درکل شنیدم میگن کنکورش زیاد سخت نیست

توهمین تاپیکا درباره حسابداری یکی گفت من فقط ۲۰روز قبل کنکور خوندم(ولی مثلاشاید روزی ۱۵ساعت) رتبش ۲رقمی یا ۳رقمی بود الا یادم نیست دقیق

منم همه رشته هارو اولویت الف آوردم وی فنی فقط کشاورزی الف شدم حالا اینش هیچیخوب مدرسه نبود بعد رشته ...

منم همش میگفتن تجربی مثل تو میترسیدم کنکور در نیام به جایی نرسم اخه میخوام هرجور شده خودم یکم درامد داشته باشم ، اخرش گفتم برم حسابداری که از دیپلم حتی با حقوق کم کار کنم .

من فعلا در مورد دانشگاه زیاد چیزی نمیدونم فقط میخوام برم تهران دانشگاه تهران ، ولی آزاد نمیخوام برم چون مدرکش به درد نمیخوره

ولی درکل شنیدم میگن کنکورش زیاد سخت نیستتوهمین تاپیکا درباره حسابداری یکی گفت من فقط ۲۰روز قبل کنکور ...

ایشالا که سخت نیست راحت با رتبه دو رقمی اینا در میایم 

ولی درکل شنیدم میگن کنکورش زیاد سخت نیستتوهمین تاپیکا درباره حسابداری یکی گفت من فقط ۲۰روز قبل کنکور ...

ایشالا که سخت نیست راحت با رتبه دو رقمی اینا در میایم