2777
2789
عنوان

رابطه زوری

| مشاهده متن کامل بحث + 4052 بازدید | 56 پست
ببرش پیش مشاور یه مدت بره پیش مشاور و روانکاو

نمیاد عزیزم شما راه حلی ندارین من بتونم اول درسشو قوی کنم چون از هفته بعد باید امتحان بده کلا توی اتاقشه میگه دو دقیقه درس میخونم کل حرفاش و کاراش تو سرم میاد سر درد میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی بهش میگم نمیاد اصلا دوس نداره به کسی چیزی بگه

حرف بزن باهاش یا هر طریقی که میدونی حتماا ببر 

بگو واسه اینکه کسی نفهمه بریم پیش روانشناس

فکر کنم به مادرتون هم باید بگید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ببرش پیش روانشناس لطفا

نمیاد عزیزم شما راه حلی ندارین من بتونم اول درسشو قوی کنم چون از هفته بعد باید امتحان بده کلا توی اتاقشه میگه دو دقیقه درس میخونم کل حرفاش و کاراش تو سرم میاد سر درد میگیرم

امان از این عدم آگاهی بعضی از دخترا 🤦‍♂️

وقتی میبینم بیشتر از هر لحظه حالم بهم میخوره از این نظام آموزشی مزخرف کشور که چیزی که به درد زندگی میخوره یاد نمیدن 

یه درس درست و حسابی برای دخترا و پسرا با عنوان رفتار شناسی یا از این قبلی موارد یاد نمیدن که دخترا یکم آگاه بشن 🤦‍♂️🤦‍♂️

بخاطر کمبود احساسات با نیاز عاطفی و .. درگیر رابطه اشتباه میشن

بخاطر زود باوری سادگی و .. فکر میکنند برای یک پسر هر کاری کنند و .. پسره بیشتر عاشق میشه 

یا درگیر رابطه با پسری میشن که شخصیت خوبی نداره و دنبال سواستفاده کردن هستش 

افسوس از این نظام آموزشی و بعضی از خونواده ها و ...........

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

حرف بزن باهاش یا هر طریقی که میدونی حتماا ببر بگو واسه اینکه کسی نفهمه بریم پیش روانشناسفکر کنم به م ...

میخوام به مادرم بگم ولی جوریه که به تمام فامیل خبر میده اینجوری بدتر داغون میشه

نمیاد عزیزم شما راه حلی ندارین من بتونم اول درسشو قوی کنم چون از هفته بعد باید امتحان بده کلا توی ات ...

مشاوره تلفنی هم الان هست زیاده بگو مشاور تلفنی یا اینترنتی صحبت کن .تو اسنپ هم حتی مشاور و روانپزشک اینترنتی و تلفنی هم هست

نمیاد عزیزم شما راه حلی ندارین من بتونم اول درسشو قوی کنم چون از هفته بعد باید امتحان بده کلا توی ات ...

اول باید اونو از فکر و ذهنش بندازه بیرون تا بتونه تمرکز کنه روی درس

احساس می کنم رابطه برقرار کردنش اونقدری عذابش نداده که رها کردنش داده

هنوز امید داره بهش برگرده داره سوگواریشو می کنه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
امان از این عدم آگاهی بعضی از دخترا 🤦‍♂️وقتی میبینم بیشتر از هر لحظه حالم بهم میخوره از این نظام آم ...

شما میگین چیکار کنم من براش؟از هفته بعد امتحان داره بهش میگم جبران کن میگه یه کاری میخوام بکنم پسره میاد جلو چشمم حالم بد میشه

میخوام به مادرم بگم ولی جوریه که به تمام فامیل خبر میده اینجوری بدتر داغون میشه

پس فعلا باهاش صحبت کن ببرش روانشناس و یه دکتر زنان وگرنه کلا از درس و زندگی میفته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍