2777
2789

چه زن و چه مرد باید چه ویژگی هایی داشته باشن تا خوب محسوب بشن؟

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ویژگی های خوب زیر شاخه احترامهحتی علاقه هم با احترام به وجود میادپس آدم محترمی باشه و احترام بذا ...

کاملا موافقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

مرد باید با درک باشه با محبت و با حوصله باشه 

بد دهن نباشه خسیس هم نباشه احترام زنش نگه داره

مدیریت روی منبع درآمدش و مخارجش داشته باشه 

چند تا اصل مهم در ساده ترین شرایط هم که باشه موردی نداره برای خانوادش فراهم کنه 

حداقل یک وسیله نقلیه مدل پایین هم که باشه داشته باشه 

یک خونه حتی کوچک داشته باشه نداشت اگر مستاجر بود 

هرروز اجاره عقب نیفته و از دهن زن و بچش نگیره برای پرداخت اجاره حساب شده زندگی کنه 

زن هم حوصلم نیست بگم 

بلوغ روانی،مهارت گفت و گو و حل مسئله،بلوغ عاطفی،استقلال روانی و عاطفی،صبوری در مشکلات،تربیت درست و خ ...

به نظرت همه اش رو ممکنه یه فرد داشته باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرد:آروم و خوش اخلاق باشه.مرد عصبی اصلا خوب نیست.خیلی روی خانواده ش تعصب نداشته باشه.نمیگم باهاشون خوب نباشه یا دوستشون نداشته باشه اما اگه دیدی مردی خیلی با خانواده ش قاطیه و خیلی تعصب نابجا داره اصلا قبولش نکن برای ازدواج

مرد باید با درک باشه با محبت و با حوصله باشه بد دهن نباشه خسیس هم نباشه احترام زنش نگه دارهمدیریت رو ...

تا همینجا هم ممنونم که وقت گذاشتی🌺🌺

1
5
10
15
20
25
30
35
40