2777
2789
عنوان

هعیییییی شهری رد شدم سه باره😢

131 بازدید | 22 پست

هر هفته شهری میدم رانندگی برا بار سوم رد شدم😭

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند وقت دیگه امتحان دارم خداکنع بار اول قبول بشم

کم پیش میاد بار اول قبول کنه افسر مگر اینکه کاملا مسلط باشی ب همع چی

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یه چیزی بگم

برای شما خانم ها خوبه

قبل از ازمون رانندگی حتما حتما یا قرص تپش قلب پرپانول یا ارامش بخش بخورید

بیش از ۷۰ درصد موفق میشین

تضمین‌شده

چون موقع ازمون بخاطر تپش قلب ناشی از استرس خراب میکنید

من ۴ بار رد شدم بار پنجم دلشون برام سوخت قبولم کردن!🥲البته اینکه رفتم رو دنده چهارم بی تاثیر نبود!� ...

بجای دنده عقب رفتی چهاز؟؟

من رانندگی میکنم مسلطم ب رانندگی بی دقتی باعث ردم میشه 

یه چیزی بگمبرای شما خانم ها خوبهقبل از ازمون رانندگی حتما حتما یا قرص تپش قلب پرپانول یا ارامش بخش ب ...

سلام کاااااملا درسته من تا دوبار که رد شدم بخاطر لرزش پاهام بوده که افسر فکر میکرد ناشی ام امروز پرانول خوردم عالی بود عاللللی اصلا لرزش پا نداشتم بخاطر بی دقتی رد شدم

اسی متن اهنگ و تو امضات اشتباه نوشتی

درستشو بگید شما