2777
2789

امروز آمدم تا به عنوان یک شهروند در این سایت که سالهاست عضو خاموش و مدتهاست عضویت رسمی آن را دارم درددل کنم. همیشه هر وقت بیماری به جانمان می زد خیالمان راحت بود با رفتن پیش پزشک از آلاممان کاسته خواهد شد... اما امروز با آفتی که در جامعه پزشکانمان افتاده باید چه کرد. همین ابتدا بگویم نه آمده ام بتازم و نه آمده ام استثناها را خطاب قرار دهم.

خدایا تنهامون نزار

روی حرفم با آن دسته از پزشکان که البته هر روز هم به تعدادشان افزوده می شود است.پزشکانی که اگر به سیستم دولتی مراجعه داشته اید حتما روی دیگری از برخورد و رفتار دور از شان و کرامت انسانی را می شود از آنها دید.پزشکانی که در بیمارستان های سیستم آموزش و درمان اتفاقا بزرگ و معتبر به نزدشان می روی و حتی ثانیه ای نمی بینی که گوش بسپارند انها که روزها در سایت و تماس تلفنی موفق به اخذ نوبت های گاه چند هفته بعد شده اند ،حتی چه دردی دارند .مگر نه اینکه اول باید سخن بیمار را بشنوند و سپس با معاینه و روش های دیگر تشخیصی پی به دردش ببرند.دیروز باید مادرم را می بردم بیمارستان شریعتی تهران برای مشکل حاد که در لثه و فک برایش بوجود آمده و از مرکز امیرآباد که تحت سیستم علوم پزشکی دانشگاه تهران است ارجاع شده بود.برایش از پروفسوری از پزشکان بیماری فک این بیمارستان بصورت سایتی نوبت گرفتم.بعد از کلی انتظار حتی دکتر سوگند می خورم ثانیه ای به حرف مادرم گوش نداد و تنها رزیدنتی که کنار ایشون بود راهنمایی کوچکی کرد و امدیم.همین ...

آقای پروفسور بیات؛ رعایت کرامت انسانی آدم ها کجارفته ؟ آیا بیماری که شما را ناجی خود می داند را حتی نباید نگاه بیندازید و جوابش را بدهید؟

دوی دیگر نوشته هایم با آن دسته از پزشکان است که پو.ل های هنگفت لاین های زیبایی با انها چنان کرده که تقویت بنیه علمی و درمانی را در خود فراموش کرده اند و با تخصص های خود رفته اند در بستر زیبایی کار می کنند... 

خدایا تنهامون نزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه همه پزشک ها پرستار های خوب دارن مهاجرت میکنن 

عملا داره قشر خوب و نخبه کشور میره با زاد و ولد بقیه کلا روند ژنی ایران ب سمت بدی کشیده میشه چون خوب ها رفتن آدمای معمولی موندن 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
روی حرفم با آن دسته از پزشکان که البته هر روز هم به تعدادشان افزوده می شود است.پزشکانی که اگر به سیس ...

این رو اگر میشه به دانشگاه ع پ تهران گزارش بدین

من خودم فارغ التحصیل اونجام احتمالا پیگیری کنن 

سکوت بدترین ظلمه

...

وقتي هدف انسان در زندگي و سير حركتيش مادي گرايي محض باشه

در هر سيستمي باشي نتيجه قرباني شدن ارزشهاي انساني ميشه

و فرد حاضر ميشه پا روي همنوعان خودش بگذاره تا به مطامع و منافع شخصي خودش برسه

روی حرفم با آن دسته از پزشکان که البته هر روز هم به تعدادشان افزوده می شود است.پزشکانی که اگر به سیس ...

حق گفتی

اما همون دکترای بیمارستان توی مطبشون احتمالا برخورد انسانی تری خواهند داشت

دقیقا مشابه مسئله شما رو داشتم و در مطب همه چیز رنگ دیگری داشت

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مشکل اینه همه پزشک ها پرستار های خوب دارن مهاجرت میکنن عملا داره قشر خوب و نخبه کشور میره با زاد و و ...

به عنوان یکی از همین افراد، می‌مونم و تا آخرش خواهم ماند 

شما افرادی ک میرن رو میبینی 

خیلیا مثل من تصمیم دارن بمونن و بسازن

...