2777
2789

سلام حتما با همس*تر اشنایی دارید.یه ایردر*اپ  شبیه همس*تر هستش که هیچ کار خاصی لازم نیست بکنید اگر ندارید پیام بدین براتون لینک دعوت بفرستم.با توجه به سابقه ی تلگرامتون بهتون داگز میده همینطور چند هزار رایگانم میده بهتون.قراره همین چهارشنبه ی آینده لیست بشه،هرکی میخواد بیاد خصوصی بهش آیدی بدم و توضیحات کامل بدم بهش

من تلگراممو ۸ ساله داشتم بهم ۲۰ هزار داگ*ز داد که به تومن میشه۲۴ میلیون

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

اگر چند نفرم با کد دعوت من وارد بشن بهم داگز بیشتری میده.کسی خواست بیاد💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر چند نفرم با کد دعوت من وارد بشن بهم داگز بیشتری میده.کسی خواست بیاد💚

سلام دوست عزیز

میشه لطفا منو هم تگ کنین وقتی ربات جدیدی اومد 

من داگز رو خیلی دیر متوجه شدم

اگه مقدوره منو هم تگ کنین

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
بله قیمت گزاری شده

منظور همون ایر دراپ هایی که میگین معتبرن و مهر ماه لیست میشن به منم اطلاع بدین

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلام دوست عزیزمیشه لطفا منو هم تگ کنین وقتی ربات جدیدی اومد من داگز رو خیلی دیر متوجه شدماگه مقدوره ...

سلام چندتایی هستش نمیدونم چطور بگم بهتون،میخواید درخواست بدین آیدی تلگرامم بفرستم کامل توضیح بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به منم بگید لطفا اگه چیز جدید اومد

سلام چندتایی هستش نمیدونم چطور بگم بهتون،میخواید درخواست بدین آیدی تلگرامم بفرستم کامل توضیح بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منظور همون ایر دراپ هایی که میگین معتبرن و مهر ماه لیست میشن به منم اطلاع بدین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکی عزیزم درخواست دوستی میدم