2777
2789
عنوان

شوهر دیوانه

252 بازدید | 8 پست

دیشب با همسرم دعوام شد.

اصلا حالم خوب نیست.دوباره که الان توی دعواها حمله میکنه.بردمش پیش دکتر خیلی بهتر شده ولی بد دهن شده.فحش ناموسی به من میده .من سال‌های شاغل بودم و زن مستقلی برای خودم هستم ولی بعد از ازدواج دیگه سرکار نرفتم و همین باعث‌شده خونه نشین که چه عرض کنم توی خونه حبس بشم.به محض اینکه پامو از در میذارم بیرون اخلاقش بهم میریزه.واقعا خسته شدم. خونوادش خیلی همراه من هستن ولی متاسفانه موقتی خوب میشه.یه وقتایی میزنه به سرم ازش جدا شم ولی میبینم خوبی‌هاش کم نیست.از طرفی از اینکه انقدر بدبینه و انقدر تهمت میزنه ناراحت هستم.نمیدونم به خانواده شوهرم این مسائل رو‌منتقل کنم ولی اونها تاحد‌ودی متوجه شدن و باهاش صحبت کردن.نمیخوام پای دیگران به زندگیم باز بشه.

دنبال راه چاره هستم .چیکار باید کنم واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اع شوهر منه که، متاسفانه مرد ایرانی رو فقط خدا کپی پیست کرده 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

فقط ببرش پیش متخصص اعصاب و روان دارو درمانی بشه بهتر میشه

داره درمان میشه فعلا دکتر براش سیتالوپرام تجویز کرده ولی متاسفانه سر هیچی با یکی از همسایه ها درگیر شد و‌ اونام زنگ زدن کلانتری.خودم خجالت میکشم دیگه از مردم

وقتی مشاوره نتونسته درستش کنه ،کاربرای اینجا می تونن جز مدارا کردن کاری نمی تونی بکنی

چرا مشاوره بد نبوده.خوشبختانه به حرف دکتر اهمیت داد‌وقتی بهش گفت اگه نباشی زندگی برای این خانوم خیلی سخت میشه( حالا نمیدونه وقتی نیست من به نفس راحت میکشم) و همین باعث شد سختگیری هاش کمتر بشه

من یه زمانی مدیر یه شرکت بودم الان وقتی میبینم به راحتی منو‌کوچیک میکنه و تهمت میزنه از خودم بدم میاد.خیلی مبارزه کردم ولی نمیدونم چرا هنوز پوست کلفت نشدم .هنوز گریه میکنم و خیلی بهم میریزم