2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم به جدایی از همسرم دارم اما خیلی شک دارم و نمیدونم باید چه کار کنم

جدایی عزیز بدون پیش زمینه و سبک سنگین کردن نمیشه توی تلگرام بهم پیام بده باهم برسی کنیم 

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

عزیزم ایشون بهترین مشاوری هستن که تاحالا باهاشون ارتباط داشتم هم انلاین با ویس و چت مشاوره میدن هم تلفنی

من چندین مشاور رفتم ولی مشاوره های ایشون باعث شد مشکل چندین ساله زندگیم حل بشه و از خدا میخوام هرجا که هستن بهترین ها در تقدیرشون قرار بگیره مشکل منو که حل کردن

خیلیم منصف هستن و حق المشاورشون ۹۹ تومنه برا یکساعت برا نیم ساعتم ۷۹ میگرفتن اینو میگم برا خانومایی که هزینه در کنار کیفیت کار براشون مهمه 

اینم شمارشونه ازشون اجازه گرفتم که هرکسی نیاز داشت معرفیشون کنم,بهشون پیام بدین جواب میدن 

09199541937

اینستاگرامشونم اینه 

Moshavere.onlineee

خیلی با درک و خوش برخوردن