2777
2789
عنوان

کسی تفسیر آزمایش بلده کمک کنه

124 بازدید | 28 پست

ده روز دیگه نوبت دکترمه 

استرس دارم نمیتونم صبر کنم تااونموقع

کسی تفسیر بلده ممکنه آزمایشمو بخونه 

♥️🌹

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

سلام توروخدا هرکسی این پیاممو میخونه لطفا تاپیک اهرمو گزارش بزنه پای زندگیم وسطه توروخدا هرکی گزارش زد لایک کنه ک صلوات بفرستم براش 

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام توروخدا هرکسی این پیاممو میخونه لطفا تاپیک اهرمو گزارش بزنه پای زندگیم وسطه توروخدا هرکی گزارش ...

میدونستی اگه بی دلیل گزارش بزنیم ما تعلیق میشیم؟ چی گفتی مگه چه ربطی به زندگیت داره که قسم میدی پای زندگیم وسطه 

من زدم برات ولی نکنید اینجوری 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

عزیزم عکسش رو بزار ولی بهتره پزشک ببینه ما الان یه چی بگیم تخصص که نداریم خدای نکرده استرس میگیری

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
نتم ضعیفه عکس بود نمیشه

به نت ربط نداره فک کنم سایت مشکل داره چند روز پیش هم من نتونستم بزارم بچه ها گفتن از اختلال سایت هست 

عزیزم عکسش رو بزار ولی بهتره پزشک ببینه ما الان یه چی بگیم تخصص که نداریم خدای نکرده استرس میگیری

اشکال ندارع 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نت ربط نداره فک کنم سایت مشکل داره چند روز پیش هم من نتونستم بزارم بچه ها گفتن از اختلال سایت هست

گذاشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آزمایشات خوبه همه تو رنج هست 

فقط پروتین تو ادرار رو دو تا مثبت زده اگه بارداری اصلا تا 10 روز نمون برو دکتر حالا اون دکتر نشد یه جای دیگه برو 

آزمایشات خوبه همه تو رنج هست فقط پروتین تو ادرار رو دو تا مثبت زده اگه بارداری اصلا تا 10 روز نمون ب ...

ازمایشا برای اقدام ب بارداریه 

هنوز اقدام نکردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سنگ کلیه داری؟؟ چون تو ادرارت پروتئین هست

ن ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40