2777
2789

از همه معذرت خواهی می کنم 

قصد پز دادن ندارم... اصلا 

چون خیلی از بد بختیام می گم می خوام تنها قسمت خوبش بگم تا ناشکری نکنم

لطفا من ببخشید 

یک قصد دیگه هم دارم اینکه خانم ها میتونن تلاش کنن 

و اختلافات کم کنن و زندگی شون بسازن 

چون مادران ما همه چیز مثل جنگیدن ... شجاع بودن .... نترس بودن یادمون ندادن 

مادرامون ...   وفاداری... مهربانی .... محبت ..... کوتاه اومدن   ،،،، و از خود گذشتگی     ..یادمون دادن که دستشون هم درد نکنه 

بد نیست فقط تاپیک جدا بزن و ق بچه صدقه شوهرت برو

ولی تو تاپیک بدبختی مردم از شوهرت و خوبیش نگو خیلی کار چیپیه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شرایط ۱۰ سال پیش من خیلی افتضاح بود 

مردم تا الان به آرامش رسیدم 

منم زندگی ام به طلاق کشید ولی با شرایط ام و بد خواهی دشمنان و اشتباهات خودم و شوهرم خیلی جنگیدم تا بالاخره همه چیز خوب شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا عزیزان من هم زن هستم از کارم دفاع نمی کنم 

اگه توی بعضی تاپیک ها گفتم شوهرم خوب شده نه اینکه فرشته باشه یا همیشه عاشقانه رفتار کنه ،،،،   نه بابا 

فقط اون جوری می گم که بعضی خانم ها انگیزه بگیرن  برای زندگی هاشون تلاش کنن ... ولی دروغ هم نگفتم اوضاع زندگی ام خوب شده 

الحمدالله آرامش بیشتری تونستم برقرار کنم 

وگرنه منم باید می رفتم طلاق می گرفتم 

چون خیلی دیدم توی تاپیک ها ناامید هستند یا می‌نالند که نه نمیشه  

هیچی درست نمیشه.... باید برم طلاق بگیرم 

من هم وقتی توی بعضی تاپیک ها میبینم می نویسن شوهرشون براشون گل می خره نمی دونم.. رمانتیکه ... یا باهاشون عاشقانه رفتار می کنند  دروغ نباشه دلم می‌شکنه 

ولی جای خوبش اونجا است که مثلا تونستم خسیس بودن شوهرم تغییر بدم

بد نیست فقط تاپیک جدا بزن و ق بچه صدقه شوهرت بروولی تو تاپیک بدبختی مردم از شوهرت و خوبیش نگو خیلی ک ...

راستی برام سوال پیش اومد تاپیک جدا بزنم چی بعدش چی  بچه صدقه شوهرت  چی ؟؟

راستی برام سوال پیش اومد تاپیک جدا بزنم چی بعدش چی بچه صدقه شوهرت چی ؟؟

از شوهرت تجربه ی تلخت و زندگی شیرین الانت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فقط خواهشا بقیه خانم ها هم توی کامنت هاشون از عاشقانه هاشون یا کارهای رمانتیک شوهراشون توضیح ندن 

همه مثل هم نیستن همه خوش بختی شون یک شکل و یک اندازه نیست 

یک آقایی توی امضا ش توی نی نی سایت نوشته بود دختر باید حیا داشته باشه و گرنه پرده رو اتاق منم داره 

دختر هم حیا و هم عفت باید داشته باشد 

آقایان هم باید شعور برای  مادر خواهر  و همسرش  و بچه‌ها ش  ... نه فقط برای مادرش و خواهرش و زن و بچه  تعطیل.....و غیرت داشته باشند 

و همدیگر رو بی دلیل نباید قضاوت کرد