2777
2789
عنوان

کسایی که آرایشگاه کار می کنن بیان

45 بازدید | 3 پست

به نظرتون میشه همزمان با درس کار کرد (لاین رنگ) 

سالنی قبول می کنه این شرایطو؟

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
سلام عزیزم من خودم کنکوری بودم امسال اگه واقن رشته خوبی میخوای با این شرایط و سختی امتحانات بهتره در ...

نه بابا قراره دانشگاه آزاد برم

ولی باز تایمم کامل خالی نیست

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشه با ارایشگاهها درصدی کار کن یا صندلی اجاره کن

اکثر ارایشگاهها میگن باید خودت مشتری پیدا کنی و مشتریای سالنشونو بهت نمیدن شما میتونی توی تایمایی که بیکاری مشتری قبول کنی و بگی همون ساعت بیان ارایشگاه لاین رنگ هم زمانش زیاده معمولا باید اینم در نظر بگیری که قبل از کلاسات نوبت ندی چون ممکنه کارت بیشتر از چیزی که فکر کردی طول بکشه و به دانشگات نرسی اگه کلاسات صبحه مشتریاتو برا عصر نوبت بده