2777
2789

سلام

دوستان ما مشهد زندگی میکنیم الان به خاطر تغییر محل کار همسرم احتمال داره مجبور شیم برا زندگی بریم بیرجند

نمیدونم چه جور شهریه جه فرهنگی داره اصلا اونجا چکار کنم احساس میکنم خیلی غریب و تنهام اونجا 

یه صلوات برا حاجت دلم میفرستی؟مرسی مهربون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل ۵ تا ۱۰ سال باید اونجا بشینیم تا بشه باز انتقال گرف به مشهد

از طرفی از مستاجری خسته شدم دلم میخواد خونه بخرم ولی الان مرددام که بیرجند خونه بگیرم یا برم همون مستاجری

من دختر عموم چند سال اونجا زندگی میکردن.به نسبت مشهد شهر خیلی خیلی خلوتی هس.امکاناتش کم هس.اونجوری هم که میگفت خیلی با غریبه نمیجوشن (البته شاید دور و بریای اینا اینطور بودن)نمیشه به طور قطع گفت

وای من آنقدر دوس دارم برم ی جایی ک این فک و فامیله سمی نباشن

اره خب ولی پدر مادر خواهر برادرچی

اینجا هر هفته یا دوهفتا میدیدمشون یا حوصلم سر میرف میومدیم پیش هم 

اره خب ولی پدر مادر خواهر برادرچیاینجا هر هفته یا دوهفتا میدیدمشون یا حوصلم سر میرف میومدیم پیش هم

فاصلتون که اونقدر زیاد نمیشه .سه چهارساعت راهه.میتونین حداقل ماهی یک بار رفت و امد داشته باشین

بیا بد شد که 😀😃

خب شما جنبه های مثبتش در نظر بگیر.شاید ادم جدید و خوب به پستت بخوره.ایشالا خونه دار میشین اونجا.از ادمایی که بدتون میاد دور میشین اعصابتون اروم تر میشه.

خب شما جنبه های مثبتش در نظر بگیر.شاید ادم جدید و خوب به پستت بخوره.ایشالا خونه دار میشین اونجا.از ا ...

یعنی میگین اونجا خونه بخریم 

دلم با مشهده میترسم اونجا بخریم دیگه صاحب اول اخرش خودمون بشیم اوضاع خونه راکده میگن

عزیزم شهر خوبیه وبه روز

همه جور امکاناتی هم هست

ادمهاشم طرز تفکرشون خوبه 

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
یعنی میگین اونجا خونه بخریم دلم با مشهده میترسم اونجا بخریم دیگه صاحب اول اخرش خودمون بشیم اوضاع خون ...

به نظر من هرچقدر هم اوضاع راکد باشه و مشتری نباشه بازهم به گفته شما حداقل پنج سال مستاجر نیستین..بعدشم ملک سرمایه هس چه مشهد چه بیرجند چه هر جای دیگه.

شوهره منم نظامیه الان اتقالمون دادن خرمشهر ما کردستانیم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم