2777
2789

کار تو آرایشگاه (رنگ مو)

قبول می کنن ساعت کاری رو یکم انعطاف بدن به دانشگاه هم برسم؟ 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

ببین بستگی به ادمش داره

بعضیا قبول میکنن چون پل در حد کارگر ساده مبدم نهایت ساعتی ۵۰ مثلا

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
ببین بستگی به ادمش دارهبعضیا قبول میکنن چون پل در حد کارگر ساده مبدم نهایت ساعتی ۵۰ مثلا

توضیحاتمم بخون

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فروش محصولات مراقبتی پوست و مو که آنلاین هست فعالیت نمیکنی

دوستم تو اینکار هست همه جا و هر لحظه فروش میزنه

ازش بپرس 

روبیکا trustisho

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹
متوجه نشدم اینکه به شاخه علوم انسانی علاقه داری رو میگی؟

کار تو آرایشگاه (رنگ مو)

قبول می کنن ساعت کاری رو یکم انعطاف بدن به دانشگاه هم برسم؟ 

کار تو آرایشگاه (رنگ مو)قبول می کنن ساعت کاری رو یکم انعطاف بدن به دانشگاه هم برسم؟

خب جواب همینو دادم دیگ 

گفتم بعضیا ممکنه قبول کنن اما در عوض پول کمتری نسبت به حق واقعیت میگیری 

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران