2777
2789

یکی که با شماره ناشناس زنگ می‌زنه و حرف نمی‌زند و می‌دانه که من می‌دانم ذهنم به سمت او می‌رود و در جوابش یک بار زنگ می زنم بر می داره حرف نمی زند و  دوباره به او شماره پس از مدتی زنگ می‌زنم می‌بینم شماره و گوشی خاموش است و همین طور بار دوم با شماره ناشناس دوم دوباره بعد از چهار ماه زنگ زد،  فکر می‌کنم که دارد وقت می‌خرد و مرا در آب و نمک گذاشته است و به این صورت می‌خواهد بگوید مثلاً من از تو خوشم می‌آید و احساس دو طرفه است و غرورم اجازه نمی‌دهد و ناشناس عمل می‌کند.

بار اول سی ثانیه حرف نزد و بار دوم هفت ثانیه

البته مزاحم نیست مزاحم بود طی یک سال چند ده بار زنگ می زد، این فقط دوبار اینطور کرده

آیا قضیه آب و نمک صحیح است, دختره البته دختر خوبی است و سی و دو سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه توهم نزدم، شش ماه فاصله بود بین دو زنگ ، آخه قبلا به دختره ناشناس یه چیزایی گفتم

خب آخه از کجا میدونی اونه

به نظرم اگه دوستت داشت توی مجازی چیزی می‌نوشت یا کامنتی چیزی برای میذاشت

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
چی می نوشت، مثلاشاید خواسته ناشناس باشه

چه میدونم یه کامنتی مثل وااای چه عکست قشنگه یا چی

یا توی دایرکت سلامی میداد یا چیزی

ناشناس باشه چچه فرقی به حالش میکنه خب

شایدم داره با دوستاش مسخره میکنه که بهت زنگ میزنه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
چه میدونم یه کامنتی مثل وااای چه عکست قشنگه یا چییا توی دایرکت سلامی میداد یا چیزیناشناس باشه چچه فر ...

چی شده اینقدر بیکاره بره دو تا سیم کارت بگیره و بقیه کار ها، مگه مریضه

وقتی مطمئن نیستی کیه الکی توی ذهنت سناریو نباف

نود و نه درصد مطمئنم خودشه، ولی چیزی مسلمه مزاحم نیست و قصد مسخره کردن با دوستاش نداره، منظور اینه پا پیش بذار به احتمال قریب به یقین

چه میدونم یه کامنتی مثل وااای چه عکست قشنگه یا چییا توی دایرکت سلامی میداد یا چیزیناشناس باشه چچه فر ...

در ضمن برای مسخره کردن دو زنگ به فاصله زمانی شش ماه کافی نیست، مگر اینکه هر دقیقه زنگ بزنه در اینصورت میشه گفت مسخره کرده