من به شخصه از خانمایی ک مثلا پلنگ شدن خوشم نمیاد ب هیچ عنوان منظورم ایناییه ک میرن بینی عمل میکنن اندازه نخود ،لباشون ژل میزنن اندازه یک لیوان ،گونه میزاران انگار یک سیب زمینی چیزی گذاشتن زیر پوست ،یا زاویه سازی میکنی و چونه رو تبدیل میکنن ب گوشت کوب
اما اما اینایی ک مثلا نچرال ژل میزنن خیلی ناز میشن ،قبول دارید ؟ یکی لبای بالاش نازک تره از پایینیه میره قرینه مینکه صدبرابر قشنگ میشه ،یکی دماغش عقابیه و واقعا نیازه عمل کنه میره نچرال و طبیعی عمل میکنه میشه عروسک ،یا یکی چونه خیلی کوچیکی داره و همین باعث شده و چهره اش زیبا بنظر نرسه میره اندازه ایی ک نچرال بشه ژل میزنه
یا یا طرف ۲۰ سالشه ولی. دور چشماش همش خطوط ریز افتاده و پیشونیش همش خط افتاده و ب هرکی میگع من ۲۰ ام میگن دروغ میگه از ۳۰ ب بالایی میرع بوتاکس میزنع این خطوط باز میشه و میشه همون چیزی ک باید باشه
اینا بده ؟؟؟؟؟
اینم بگم اینایی ک میگن ژل بزنی بعدا پوست شل و آویزان میشه ن نمیشه و فقط اونایی اینجوری میشه ک بیش از حد میزنن و پوستشون کشیده مثل همون سیب زمینی زیر گونه ک گفتم خب اون دوسه سال رد بشه ژل جذب بشه اره شل میشه ،اما اونی ک اندازه بند انگشت خط خنده افتاد بالای لباش میرع اندازه همون بند انگشت پر میکنه نهایتا بره هم باز همون یک انگشته ک خالی میشه دیگع ن اینکه بقیه پوستشم خراب بشه
بنظرتون اینایی ک میگن ن حتی کوچیک ترین دست زدن ب صورت اشتباهه و گارد عجیبی دارن در این زمینه دلیلشون چیه؟؟؟ از زیبایی بدشون میاد یا ن خودشون نمیتونن ب هر دلیلی برن و حسودی میکنن بقیه خوشگل بشن و ب چشم بیان ؟
اینم بگم من خودم نیم سی سی ژل لب بالام برا عید زدم و دو سی سی هم خط خندم پر کردم ک حداقل ده سال جوون تر شدم با همین دو کار