2777
2789

من به شخصه از خانمایی ک مثلا پلنگ شدن خوشم نمیاد ب هیچ عنوان منظورم ایناییه ک میرن بینی عمل میکنن اندازه نخود ،لباشون ژل میزنن اندازه یک لیوان ،گونه میزاران انگار یک سیب زمینی چیزی گذاشتن زیر پوست ،یا زاویه سازی میکنی و چونه رو تبدیل میکنن ب گوشت کوب 

اما اما اینایی ک مثلا نچرال ژل میزنن خیلی ناز میشن ،قبول دارید ؟ یکی لبای بالاش نازک تره از پایینیه میره قرینه مینکه صدبرابر قشنگ میشه ،یکی دماغش عقابیه و واقعا نیازه عمل کنه میره نچرال و طبیعی عمل می‌کنه میشه عروسک ،یا یکی چونه خیلی کوچیکی داره و همین باعث شده و چهره اش زیبا بنظر نرسه میره اندازه ایی ک نچرال بشه ژل میزنه 

یا یا طرف ۲۰ سالشه ولی. دور چشماش همش خطوط ریز افتاده و پیشونیش همش خط افتاده و ب هرکی میگع من ۲۰ ام میگن دروغ میگه از ۳۰ ب بالایی میرع بوتاکس میزنع این خطوط باز میشه و میشه همون چیزی ک باید باشه

اینا بده ؟؟؟؟؟ 

اینم بگم اینایی ک میگن ژل بزنی بعدا پوست شل و آویزان میشه ن نمیشه و فقط اونایی اینجوری میشه ک بیش از حد میزنن و پوستشون کشیده مثل همون سیب زمینی زیر گونه ک گفتم خب اون دوسه سال رد بشه ژل جذب بشه اره شل میشه ،اما اونی ک اندازه بند انگشت خط خنده افتاد بالای لباش میرع اندازه همون بند انگشت پر میکنه نهایتا بره هم باز همون یک انگشته ک خالی میشه دیگع ن اینکه بقیه پوستشم خراب بشه

بنظرتون اینایی ک میگن ن حتی کوچیک ترین دست زدن ب صورت اشتباهه و گارد عجیبی دارن در این زمینه دلیلشون چیه؟؟؟ از زیبایی بدشون میاد یا ن خودشون نمیتونن ب هر دلیلی برن و حسودی میکنن بقیه خوشگل بشن و ب چشم بیان ؟

اینم بگم من خودم نیم سی سی ژل لب بالام برا عید زدم و دو سی سی هم خط خندم پر کردم ک حداقل ده سال جوون تر شدم با همین دو کار

من نمیدونم چرا همه چی طبیعی دوست دارم 

فقط لیزر مو زائد جای خوب میرم 

و لباسای شیک و خوب میخرم و لوازم ارایش 

چهرمم طبیعی ولی راضی ام خداروشکر 

۳۲ سالمم هست 

کلا شخصیه ، علاقه ندارم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چرا همه چی طبیعی دوست دارم فقط لیزر مو زائد جای خوب میرم و لباسای شیک و خوب میخرم و لوازم ...

لابد خدا همه چیز شما رو عالی درست کرده و واقعا نیازی نداری ب درمان چروک و قرینه سایزی و این چیزا

من 37سالم هست، فعلا کاری نکردم،، ولی قراره فیلر زیر چشم بزنم چون گوده،، وپاکسازی پوست برم هرماه فعلا ...

اره دیگه الان وقتشه ک یه دستی بکشی ب صورتت تا همه ببینن چقد زیبایین و اینکه وقتی یه کار زیبایی ک انجام میدی یک مفر بهت میگه وای چقد خوشگل شدی انگار داری رو ابرا پرواز میکنی🤣

اره دیگه الان وقتشه ک یه دستی بکشی ب صورتت تا همه ببینن چقد زیبایین و اینکه وقتی یه کار زیبایی ک انج ...

والا از14سالگی همه گفتن خوشکلی تا الان منم کاری نکردم،، 🤷🏻‍♀️🫡😊

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀

بنظر من روتین مناسب از ی محصول داشته باش زیباییت میمونه و پیری عقب میافته

و البته ژن خوب هم دخیله

خودم به شخصه از محصولات تراست از دوستم که نماینده شرکته میگیرم و قیمت تولید برام میزنه

راضیییم

هر سوال پوست و مو هم داشتم منو به کارشناس تخصصی پوست و مو وصل میکنه تا راحتتر روتینم رو انجام بدم

بوتاکس و ژل وووو نمکنم

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹