2777
2789

بچه ها من تازه وارد۲۶سال شدم همسرم ۳۲سالشه ۴سال هم هست که ازدواج کردیم از نظر شرایط زندگی هم همه جوره اوکیه همه چی بنظرتون وقتشه اقدام کنم؟؟؟یا میتونم بیشتر صبر کنم چون خیلی دودلم تو این قضیه دوست ندارم ۲نفره بودنمون تموم بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من تازه وارد۲۶سال شدم همسرم ۳۲سالشه ۴سال هم هست که ازدواج کردیم از نظر شرایط زندگی هم همه جور ...

شرايطتون كه عاليه 

اگه با شوهرت مشكل ندارى و زندگيت اوكيه خب اقدام كن 

تا موقع كه بگيره يه چند ماهى طول بكشه شايد 

البته اول خودت جدى به اين مسأله فكر كن هر وقت ديدى از ته دل راضى هستى و ميخواى بيار

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
اگه اهل عیش ونوش وسفر وخوش گذرونی نه نمیخای اما اگه مثل من توخونه همش تنهایی وشوهرت سرکار برواقدام ک ...

اونجوری نیستم که تنها و بیکار باشم مدام وبخاطر این فکر بچه بیاد تو سرم کلاس میرمو گشتو گزار دارم خودم وقتی شوهرم سرکاره در حد معمول

شرايطتون كه عاليه  اگه با شوهرت مشكل ندارى و زندگيت اوكيه خب اقدام كن  تا موقع كه بگيره ...

نه مشکلی نداریم خداروشکر ۳سال دوست بودیم ۱سال نامزد و ۴سال که عروسی کردیم در واقع ۸ساله باهمیم😊اما امان  ازین دودلی دیگه اصلا نمیتونم قاطعانه تصمیم بگیرم هی دوس دارم بندازمش عقب نمیدونم چرا

سنتون خيلي مناسبه.خيلي دير اقدام نكن.با بچه هم ميتوني همه جا بري

همسرم هم یکی دوماهه خیلی هوای بچه زده به سرش میگه دیگه سنمون خوبه الان بیاریم اما من هی منصرفش میکنم😂😂😂

نه مشکلی نداریم خداروشکر ۳سال دوست بودیم ۱سال نامزد و ۴سال که عروسی کردیم در واقع ۸ساله باهمیم😊اما ...

عشقتون پايدار ❤️

ولى گلم اگه دير اقدام كنى بعد خداى نكرده پشيمون ميشى 

اگه جمع دو نفرى خيلى دوست دارى فقط يكى بيار

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
بالاخره باید تموم بشه تا اخرعمرتون ک نباید دونفری زندگی کنین،اقدام کن ان شالله زود باردار شی،خدای نک ...

فقط ترسم از همینه چون واقعا معلوم نمیکنه بعد چند وقت اقدام بگیره همینجوریش هم که ۴ساله صبر کردیم

عشقتون پايدار ❤️ ولى گلم اگه دير اقدام كنى بعد خداى نكرده پشيمون ميشى  اگه جمع دو نفرى خيلى د ...

قربونت عزیزم دارم با خودم کلنجار میرم زمستون امسال اقدام رو شروع کنم 

دعا کن تا زمستون منصرف نشم باز😂😂😂

همسرم هم یکی دوماهه خیلی هوای بچه زده به سرش میگه دیگه سنمون خوبه الان بیاریم اما من هی منصرفش میکنم ...

ببين من عاشق بچه بودم اما الان كه ٣٣سالمه فكر ميكنم شايد يكم دير آوردم.خيلي وقتا زود خسته ميشم و حوصله ندارم

فقط ترسم از همینه چون واقعا معلوم نمیکنه بعد چند وقت اقدام بگیره همینجوریش هم که ۴ساله صبر کردیم

ان شالله ک منتظر نمیمونی  و زود باردار میشی،خدارو شکر ک شرایطم داری،من ی ساله ازدواج کردم فقط یک ماهه پیشگیرس داشتم ولی هنوز هیچ خبری نیس،از من میشنوی برو اقدام 

ببين من عاشق بچه بودم اما الان كه ٣٣سالمه فكر ميكنم شايد يكم دير آوردم.خيلي وقتا زود خسته ميشم و حوص ...

اره دیگه ادم انرژی که تو ۲۰سالگی داره دیگه تو ۳۰سالگی نداره.اما به پخته شدن و اینکه واقعا از ته دلت کمبود بچه رو حس کنی و بیاری می ارزه صبر کردنش

منم اگه اقدام کنم تا بگیره ودنیا بیاد ۲۷سالم میشه که دیگه کم نیست بنظرم درسته؟