2777
2789
عنوان

کاش با پولم طلا خریده بودم😭

782 بازدید | 37 پست

رفتم قبل عید سر کار ۵۰‌ میلیون جمع کردم گفتم بذارم توی ارز دیجیتال سود کنم کلی ضرر کردم الان کمتر از ۲۰ تومن شده 😭

در حالی که اگه طلا خریده بودم هم اصل پولم بود هم سود کرده بودم

حالا مامانم میخواد ماشین بخره ۵۰ میل کم داره اگه بود بهش میدادم مشکلش حل میشد😭

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

منم این تجربه تلخ رو با بورس دارم . بعضی تجربه ها به بهای تلخی به دست میاد . تنت سلامت ان شا الله دوباره جمع میشه . درس بگیر ازش و دیگه حسرت نخور 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این تجربه تلخ رو با بورس دارم . بعضی تجربه ها به بهای تلخی به دست میاد . تنت سلامت ان شا الله دو ...

درسته عزیزم خیلی ممنون 😢

به نظرت امکانش نیست دوباره بیاد بالا حداقل اصل پولم برگرده؟

اگه به حسرت خوردن باشه باید بگم من از سال ۹۲ که فارغ التحصیل شدم میرفتم سرکار و اونموقع گردنبند میشد یا زیر یه تومن خرید ولی منم همش ول بودم تو سالنای ناخن و فیشال و لیزر و انلاین شاپا علی برکت اله … اگه ماهی یه تیکه طلا میخریدم تو این یازده سال الان سلطان طلای ایران بودم 😂 بجاش سعی کن اشتباهاتو‌تکرار‌نکنی 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
اگه به حسرت خوردن باشه باید بگم من از سال ۹۲ که فارغ التحصیل شدم میرفتم سرکار و اونموقع گردنبند میشد ...

اره واقعا خرید طلا خیلی خوبه

ولی خب تو حداقل پولتو خرج کردی حالشو بردی

من که حتی همونم خرج نکردم😢

درسته عزیزم خیلی ممنون 😢به نظرت امکانش نیست دوباره بیاد بالا حداقل اصل پولم برگرده؟

من از ارز دیجیتال سر در نمیارم . بورس که اخرشم درست و حسابی برنگشت 🫠

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شوهرمن۳۰۰ت پول توبورس کرد۲۰تومنغصه نخورازین کاراهمه کردن مریض میشی لگانقدرحرص میخوری پول دکترم بایدب ...

وایییییی 

اره واقعا فکرش ادمو دیوونه میکنه