2777
2789
عنوان

ماکارونی با گوشت چرخی خوشمزس یا نه

211 بازدید | 12 پست

بچه ها تاحالا درست نکردم و نخوردم 

مزش خوبه؟ 

یا مواد و حروم نکنم همون گوشت چرخی تنها بپزم 

خودم فک‌میکنم زیاد خوشمزه نیس نمیدونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه قبلا با چی میپختی؟؟😦من گوشت چرخی و پیاز و‌قارچ و فلفل دلمه ای میزنم

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

پیاز حتما بریز توش

مقدار گوشتت هم کم باشه 

رب هم کم بزن چون اگر زیاد بزنی بدمزه میشه ، زردچوبه هم یه مقداری بیشتر بزن

خوشمزه هست 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

سویا شیرین میکنه ماکارونی ولی گوشت نه. برای بار اول گوشت و سویا قاطی کن یا گوشت کم بریز چون طعمش خیل ...

گوشت چرخی برای ماکارونی چطور درست میکنی ؟ 

من وقتی جدا درست میکنم آب هم قاطیش میکنم بعد سرخ کردن تا خوب بپزه 

ولی برای مایه ماکارونی نمیدونم چطور درست میشه