ماه قبل قرار بود بریم شمال کنسل شد این ماه به بچه ها قولشو دادم،ماشینمونو تازه عوض کردیم گفتیم با ماشین جدید بریم،خواهرم بچه هارو نگه میداره من میرم سر کار گفتم اونم بیادون تا حالا نرفته شمال و دلش خیلی میخاست ببینه دریارو،شوهر بدجنسم گفت پس من به خواهرمو میگم بیاد در صورتیکه خودش میدونه خواهرش اصلا محل بچه های ما نمیده،با سه تا بچه عقب ماشین تازه دونفر بزرگم ببریم!!خواهرش گفته من نمیام مامانو ببرید،مادرشوهرم تو همه سفرا دنبال ماست یه بار من میخاستم فقط خواهرمو ببرم😔تو سفرا همش جنگ اعصاب درست میکنه نمیذاره کاری کنیم بخواهیم بریم رستوران میگه وا رستوران برا چی یه کنسرو میگیریم میخوریم،اصن هربار کوفتمون شده سفر،حالا خواهرم گفت بابا من اصلا نمیام بیخیال ولی شوهرم میگه به هرحال مامان من میاد
در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همین است یزیدی و حسینی
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍