2777
2789
عنوان

دلم میخاد خودمو پرت کنم پایین

495 بازدید | 61 پست

ماه قبل قرار بود بریم شمال کنسل شد این ماه به بچه ها قولشو دادم،ماشینمونو تازه عوض کردیم گفتیم با ماشین جدید بریم،خواهرم بچه هارو نگه می‌داره من میرم سر کار گفتم اونم بیادون تا حالا نرفته شمال و دلش خیلی میخاست ببینه دریارو،شوهر بدجنسم گفت پس من به خواهرمو میگم بیاد در صورتیکه خودش می‌دونه خواهرش اصلا محل بچه های ما نمیده،با سه تا بچه عقب ماشین تازه دونفر بزرگم ببریم!!خواهرش گفته من نمیام مامانو ببرید،مادرشوهرم تو همه سفرا دنبال ماست یه بار من میخاستم فقط خواهرمو ببرم😔تو سفرا همش جنگ اعصاب درست می‌کنه نمی‌ذاره کاری کنیم بخواهیم بریم رستوران میگه وا رستوران برا چی یه کنسرو میگیریم میخوریم،اصن هربار کوفتمون شده سفر،حالا خواهرم گفت بابا من اصلا نمیام بیخیال ولی شوهرم میگه به هرحال مامان من میاد

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

کتاب کتابخانه نیمه شب رو‌بخون حتما

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعصابتو به هم نریز من اگه به جات بودم سفر رو کنسل میکردم ..نمیگفتم به خاطر مادرت ..یه بهون ...

پول هتلو دادیم ولی خودمم دلم میخاد بزنم زیر همه چی

خواهرم داره در مورد چیه رو چه حساب میگی بخون

ذهنتو مرتب مبکنه تازه متوجه میشی برا چی حرص بخوری و‌خودتو ناراحت کنی بخون ضرر نمیکنی

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
چرا مامانش بچه هات نگه نمیدار؟عزیزم سخت نگیر چاره چیه با سیاست طوری که شوهرت نفهمه جور دیگ کار خواهر ...

مامانش اینا از اول گفتن ما حوصله بچه هارو نداریم ولی بچه ها خواهر شوهرمو نگه میدارن،به خدا انقد از شوهرم لجم گرفته

ذهنتو مرتب مبکنه تازه متوجه میشی برا چی حرص بخوری و‌خودتو ناراحت کنی بخون ضرر نمیکنی

میدونی ذهنم دیگه نابود شده از دست اینا ولی باشه ممنون

مامانش اینا از اول گفتن ما حوصله بچه هارو نداریم ولی بچه ها خواهر شوهرمو نگه میدارن،به خدا انقد از ش ...

اهان.هیچی پس فقط سیاست خرج بده نزار شوهرت حتی بفهمه واسه خواهرت جور دیگ جبران کن اصلا قرار نیست شوهر بفهمه .میخای با تور بفرستش بره شمال