2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ هست. ولی می خوام بفروشم. مابه تفاوت قیمت کارخونه و بازار را می خوام

کم کم۲۰۰تومن خیر میکنید خیالت راحت..بازم از این اون بپرس ..ماشین مام ثبت نامی بود ک پارسال دراومد کلا شد ۳۱۰میلیون..ولی الن نزدیک ۶۰۰ ۷۰۰میرع

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
کم کم۲۰۰تومن خیر میکنید خیالت راحت..بازم از این اون بپرس ..ماشین مام ثبت نامی بود ک پارسال دراومد کل ...

۲۰۷ خیلی زیاده . پولم نقد نیست. باید یک مقدار قرض کنم. ماشین شوهره را بفروشم. یک مقدار طلا دستی دارم. حساب کن

سلام عزیزم خوبی توی یک تاپیک گفتی عمل لاپاراسکوپی برای آندومتریوزت داشتی منم دارم ولی تو دیوار مثانه و چسبیده به لگن دارم، خیلی از عمل می ترسم میشه راهنمایی کنی عملش چطوریه من از اینکه داخل نافم چیزی فرو کنن خیلی می ترسم 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

سلام عزیزم خوبی توی یک تاپیک گفتی عمل لاپاراسکوپی برای آندومتریوزت داشتی منم دارم ولی تو دیوار مثانه ...

سلام گلم. انشااله بلات دور باشه. چیز خاصی نیست. بهتر از عمل بازه. دو سه تا بخیه میخوره . فقط یک مقدار گاز سبز رنگه که دفع میشه دو تا سه روز درد داشتم ولی دردش زیاد نبود قابل تحمله. هرچی باشه از عمل باز بهتره. عمل باز دردش خیلی زیاده مراقبت هم بیشتره. نترس .

سلام گلم. انشااله بلات دور باشه. چیز خاصی نیست. بهتر از عمل بازه. دو سه تا بخیه میخوره . فقط یک مقدا ...

عزیزم توی ناف رو هم سوراخ می کنن؟؟؟؟ من خیلی می ترسم یا سوند وصل می کنن؟ میشه در مورد عملش توضیح بدی 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

[QUOTE=379197791]عزیزم توی ناف رو هم سوراخ می کنن؟؟؟؟ من خیلی می ترسم یا سوند وصل می کنن؟ میشه در مورد عملش توضیح بدی ...[/QUOTE 

کنار ناف دو تا سه بخیه داشت. بله بعد از هر عملی چه لاپاروسکوپی چه باز