2777
2789
عنوان

به نظرتون قدش چه قدر میشه

202 بازدید | 36 پست

بچه ها اگه کسی مثلا ۱۳ سالش باشه قدش ۱۵۵ با ورزش هم زیاد قدش رشد می‌کنه هفته ای سه بار جلسه ای دو ساعت می‌ره کاراته کیوکوشین ولی یه کم به نظرش داره سنگین میشه ورزش‌ها قدش به نظرتون تا ۱۸ سالگی اینا چقدر میشه (سوارکاری هم می خواد بره) نمی دونم فکر می کنه مثل قدیم قدش رشد نمیکنه از وقتی دو سانسه توی دو تا باشگاه میره  به نظرتون قدش چقدر میشه حدودا؟؟؟

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بالاتر از صد و شصت و پنج
2
25%
کمتر از صد و شصت
2
25%
همینقدر میمونه
3
37%
شاید صد و هفتاد اینا شد
1
12%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال زیاد پری هم شده

دختر من همین سن و همین حدود قد

بیشتر از یکی دو سانت دیگه بلندتر نمیشن متاسفانه

این ورزش ها که شما گذاشتین تو قد تاثیر نداره

اگر تاثیر هم داشته باشه مربوط به شنا و والیبال و بسکتبال

احتمال زیاد پری هم شدهدختر من همین سن و همین حدود قدبیشتر از یکی دو سانت دیگه بلندتر نمیشن متاسفانها ...

آره شده یک سال پیش اینا ولی روش تاثیری نداشته با این وضع فعلا ده دوازده سانتیمتر رشد کرده

احتمال زیاد پری هم شدهدختر من همین سن و همین حدود قدبیشتر از یکی دو سانت دیگه بلندتر نمیشن متاسفانها ...

نه والیبال رفت قدش کوتاه شد 

نمیدونم چرا؟؟؟

ولی یهو کشید پایین تا کاراته می‌ره قدش رشد می‌کنه دو میدانی هم میره

تازه ۱۳ سالشه هیچ چیزی هم فعلا روی قدش تاثیر نداشته هر روز هر روز قدش داره بلند تر میشه  امسال قدش ۱۵۰ بود دو سه هفتست دوباره داره می‌ره کاراته شده ۱۵۵ به نظرم بلند بشه

دختر خالمه 😭😭😭😭😭بابا من دارم برای پرورشگاه اینا مدارک جمع میکنم آخه چرا به نظر همه ۱۳ سالمه🤣😂 ...

بعدم تو همون تاپیک سرپرستی گفتی ۲۶ سالته تو یکی دیگه گفتی ۱۶

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

نه برای دختر خالمه به خدا  آخه پیش ما زندگی میکنند  تازه کلاس نهم اگه دقت کنید برای دانشگاه و پرورشگاه هم چیز گذاشتم سنم زیاد نیست شانزده هفده  سالمه ولی خودمم یه سالو جهشی زدم (چهارم) یه سالم زود رفتم  هم سنشم تقریبا ولی ۱۳ سالم نیست سال نود رو دوست دارم ولی ۱۳۹۰ که به دنیا نیومدمه