بچه ها اگه کسی مثلا ۱۳ سالش باشه قدش ۱۵۵ با ورزش هم زیاد قدش رشد میکنه هفته ای سه بار جلسه ای دو ساعت میره کاراته کیوکوشین ولی یه کم به نظرش داره سنگین میشه ورزشها قدش به نظرتون تا ۱۸ سالگی اینا چقدر میشه (سوارکاری هم می خواد بره) نمی دونم فکر می کنه مثل قدیم قدش رشد نمیکنه از وقتی دو سانسه توی دو تا باشگاه میره به نظرتون قدش چقدر میشه حدودا؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه ۱۳ سالشه هیچ چیزی هم فعلا روی قدش تاثیر نداشته هر روز هر روز قدش داره بلند تر میشه امسال قدش ۱۵۰ بود دو سه هفتست دوباره داره میره کاراته شده ۱۵۵ به نظرم بلند بشه
نه برای دختر خالمه به خدا آخه پیش ما زندگی میکنند تازه کلاس نهم اگه دقت کنید برای دانشگاه و پرورشگاه هم چیز گذاشتم سنم زیاد نیست شانزده هفده سالمه ولی خودمم یه سالو جهشی زدم (چهارم) یه سالم زود رفتم هم سنشم تقریبا ولی ۱۳ سالم نیست سال نود رو دوست دارم ولی ۱۳۹۰ که به دنیا نیومدمه